Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το σημαντικότερο clasico!!

Το σημαντικότερο clasico
Ίσως το σημαντικότερο μεταξύ τους ντέρμπι διεξάγεται αυτό το Σάββατο. Δεν είναι τα ονόματα των δύο αντιπάλων, ούτε οι προσωπικές μονομαχίες που καθιστούν ξεχωριστό αυτό το "Clasico", αλλά η βαθμολογική του σημασία.

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος... Η Μπαρτσελόνα έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα στραβοπατήματα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει μειώσει από τους δέκα βαθμούς στους τέσσερις.

Πλέον υποδέχεται την μεγάλη της αντίπαλο στο "σπίτι" της, στο "Καμπ Νου" με στόχο τη νίκη για να μειώσει στον έναν βαθμό.

Φυσικά, όσο και η παράδοση να δίνει προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι με νοοτροπία ενός μονού αγώνα, όπως και στον περσινό τελικό Κυπέλλου που έληξε με τους Μαδριλένους να χαμογελούν.

Απλώς δεν θέλουν να χάσουν, και εάν τα καταφέρουν θα έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα για τη συνέχεια. Άσχετα με τα όσα είπε ο Καράνκα στη συνέντευξη Τύπου περί πολλά γκολ που θέλει να πετύχει η "βασίλισσα", μάλλον δεν πρέπει να αποτελεί και την πραγματική σκέψη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έφυγε ηττημένη από τη Βαρκελώνη συναντάται στο παιχνίδι που έγινε το καλοκαίρι για το Σούπερ Καπ, το οποίο και έληξε ισόπαλο 2-2. Τελευταία νίκη των Μαδριλένων στο Καμπ Νου; Αρκετά μακριά. Στις 23 Δεκεμβρίου 2007με 1-0.

Σε όλα τα άλλα παιχνίδια είναι περιττό να σας πούμε ότι η Μπαρτσελόνα είχε πάρει αυτό που ήθελε.

Αγωνιστικά και οι δύο προέρχονται από δύο ήττες στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην ίδια αγωνιστική, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι μάχες για την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτές που οδηγούν στο Europa League και φυσικά για την παραμονή.

Η Βαλένθια υποδέχεται την Μπέτις, την στιγμή που η Μάλαγα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οσασούνα, η οποία με τη σειρά της προσπαθεί να διατηρηθεί σε τροχιά Europa League.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Εσπανιόλ σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις για να βγουν Ευρώπη του χρόνου. Αντίστοιχα, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Λεβάντε.

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 21/04
Μαγιόρκα - Σαραγόσα (19:00)
Σπόρτινγκ Χιχόν - Ράγιο Βαγιεκάνο (19:00)
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)
Σεβίλλη - Λεβάντε (23:30)

Κυριακή, 22/04
Γρανάδα - Χετάφε (13:00)
Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ (13:00)
Σανταντέρ - Αθλέτικ Μπιλμπάο (17:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ (19:00)
Βαλένθια - Ρεάλ Μπέτις (22:30)

Δευτέρα, 23/04
Οσασούνα - Μάλαγα (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Σαραγόσα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Χετάφε - Μαγιόρκα
Λεβάντε - Γρανάδα
Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα
Εσπανιόλ - Σπόρτινγκ Χιχόν
Ρεάλ Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης
Μάλαγα - Βαλένθια
Βιγιαρεάλ - Οσασούνα
Σοσιεδάδ - Ρασίνγκ Σανταντέρ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: