Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μασάδο όπως Πρόμπιερζ(;)

Πολύ πιθανόν είναι να ολοκληρώσει ο Μανουέλ Μασάδο την παρουσία του στον πάγκο του Αρη στον αγώνα με την Κέρκυρα, κάτι που συνέβη και με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ...
Μασάδο όπως Πρόμπιερζ(;)
Το ότι έχει διαμορφωθεί ένα αρνητικό κλίμα για τον Μανουέλ Μασάδο, ειδικά μετά την ντροπιαστική ήττα στο Αγρίνιο, αλλά και για τις επιλογές του γενικά όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας σε πολλά παιχνίδια, πλέον είναι κατανοητό.
Ένα αρνητικό κλίμα το οποίο δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να φέρει τον Πορτογάλο στην πόρτα της εξόδου, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που αναμένονται να γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ο Μασάδο να κάτσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Αρη στον αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα, στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Αν γίνει κάτι τέτοιο και μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο 56χρονος τεχνικός αποτελέσει παρελθόν, τότε θα έχει πατήσει κατά κάποιον τρόπο στα χνάρια του Μίχαλ Πρόμπιερζ. Και αυτό γιατί ο Πολωνός κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο των «κίτρινων» στις 4 Ιανουαρίου, στην εκτός έδρας ήττα από την Κέρκυρα με 1-0 (με γκολ του Μαρτίν στο 48’), αποτέλεσμα το οποίο σήμανε και το «διαζύγιο» του με τον Αρη.
Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτό και αν το κύμα των ριζικών αλλαγών που έρχεται στην ομάδα «παρασύρει» και τον Μανουέλ Μασάδο.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: