Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ξεκινούν επαφές τα στελέχη του Παναθηναϊκού!!

Τρέχουν, πριν να είναι αργά, στον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο τα στελέχη της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν επαφές, με την ελπίδα να βρεθεί λύση πριν από τη Γενική Συνέλευση της 8ης Μαΐου.
Τα προβλήματα διογκώνονται, από τη στιγμή που δεν δόθηκε λύση στην τελευταία ΓΣ (18/04) και τα στελέχη του Παναθηναϊκού μαζί με πρώην παράγοντες και επιχειρηματίες σκοπεύουν να αναλάβουν δράση.
Κυρίως θα επιχειρηθεί να υπάρξει επικοινωνία με τους κύριους μετόχους , μήπως εξασφαλιστούν χρήματα με τη μορφή της ταμειακής διευκόλυνσης, αλλά και για να ενημερωθούν για τις προθέσεις και τα σχέδιά τους για τη νέα Γενική Συνέλευση.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δική του κίνηση ετοιμάζει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ και να βάλει κάποια χρήματα, περίπου 5 εκατ. ευρώ, μαζί με άλλους επιχειρηματίες.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επαφή του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, έτσι ώστε να του αναλύσει το πλάνο που έχει και ίσως να εκπροσωπήσει ο ίδιος το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στη νέα Γενική Συνέλευση.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: