Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το reboot και η συναίνεση του κόσμου!!

Για τη νέα απίθανη απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ δεν έχω να προσθέσω κάτι εγώ. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος.
Το reboot και η συναίνεση του κόσμου
Τα είπαν οι νομικοί που τα ξέρουν και καλύτερα. Αυτό που μπορώ να καταθέσω από τη δική μου μεριά είναι αυτή η αίσθηση …αηδίας που αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών για αυτό που αποκαλείται ελληνικό ποδόσφαιρο και εμένα που είμαι επαγγελματίας του χώρου και βιοπορίζομαι από αυτό. Το έργο εκτός από χιλιοπαιγμένο είναι και βαρετό και αν συνεχιστεί η προβολή του …θα αλλάξουμε όλοι μαζί κανάλι…
Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται, έτσι και ο Αρης είναι υποχρεωμένος να σηκώσει κεφάλι και να αρχίσει να αναπνέει. Η δεύτερη σερί αποτυχημένη σε αγωνιστικό επίπεδο χρονιά, δημιουργεί μια στενάχωρη κατάσταση που επιβάλλει αλλαγές και γενναίες αποφάσεις. Στο DNA του αρειανού δεν ταιριάζει αυτή η νοοτροπία της χρυσής μετριότητας. Είναι πασιφανές ότι η μηχανή χρειάζεται ένα… reboot για να επικαλεστούμε ένα όρο από την τεχνολογία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.
Τώρα που η σεζόν ολοκληρώνεται, πλησιάζει η ώρα που όλοι μας θα κληθούμε να συμμετέχουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ. Το επιβάλλει η οικονομική κατάσταση να κινηθεί ο Αρης σε ένα διαφορετικό μοντέλο. Να επιχειρηθούν τομές σε νοοτροπίες, οργάνωση, φιλοσοφία, στελέχωση της ομάδας σε όλα τα πόστα. Αυτό που περιμένουν όλοι οι αρειανοί με περίσσιο ενδιαφέρον από τη διοίκηση είναι να τους πει τι ακριβώς έχει στο μυαλό της και κυρίως πως θα επιτύχει την σταδιακή εξυγίανση της ομάδας αφού κακά τα ψέματα, σε μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, όλα αρχίζουν και τελειώνουν από το οικονομικό.
Πριν από οποιεσδήποτε κινήσεις στο αγωνιστικό που αφορούν τον προπονητή και τους παίκτες, έχω την εντύπωση ότι η διοίκηση χρειάζεται μια νωπή εντολή από τον κόσμο για να τις υλοποιήσει. Μια ψήφος εμπιστοσύνης, αφού πρώτα παρουσιάσει το πρόγραμμα μέσα από το οποίο ο ΑΡΗΣ θα επιστρέψει σε… υψηλές πτήσεις και όχι μεταξύ 7ης και 8ης θέσης αφού έχει χάσει πόντους από την δημοτικότητα που είχε πριν από δυο χρόνια. Να εξασφαλίσει την συναίνεση της πλατιάς μάζας και διδαγμένη από τα λάθη της να θέσει τις βάσεις της ανάκαμψης αρχίζοντας από το οικονομικό και τη μορφή που θα έχει η συνεργασία με τον χρηματοπιστωτικό όμιλο του εξωτερικού που εδώ που τα λέμε είναι η μοναδική περίπτωση που υπόσχεται την εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ.
Είναι επιτακτική ανάγκη οι εξελίξεις να τρέξουν άμεσα. Χρόνος υπάρχει βέβαια αφού από την Κυριακή το βράδυ και μετά το ματς με την Κέρκυρα, το ενδιαφέρον θα στραφεί αποκλειστικά στις εξελίξεις της επόμενης μέρας. Είναι τόσα πολλά πράγματα όμως που πρέπει να διορθωθούν στην ΠΑΕ που όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το τοπίο τόσο περισσότερο χρόνο θα έχουν οι άνθρωποι του Αρη να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε όλα τα μέτωπα.

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: