Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Σαράφης: «Αν δείξουν θέληση θα τα καταφέρουν»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Σταύρος Σαράφης. Ο «Καίσαρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στα ρεκόρ που έχει σημειώσει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και για το επίτευγμα του Παναγιωτούδη, ο οποίος έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του «Δικεφάλου».


Αρχικά αναφέρθηκε στον Παναγιωτούδη, ο οποίος του πήρε τα σκήπτρα σε ότι έχει να κάνει με τον νεότερο ποδοσφαιριστή που έχει σκοράρει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Για να είμαι ειλικρινείς δεν το ήξερα αυτό το ρεκόρ, αλλά χάρηκα για αυτό. Χαίρομαι αρχικά γιατί μπήκε στην πρώτη ομάδα και γιατί έσπασε και το ρεκόρ», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα 136 τέρματα που έχει σημειώσει σε αγώνες πρωταθλήματος με τους «ασπρόμαυρους», παραμένοντας στην κορυφή της σχετικής λίστας:

«Ελπίζω να σπάσει και το άλλο ρεκόρ που έχω που έχει να κάνει με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα που φτάνουν τα 136 με την φανέλα του ΠΑΟΚ και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να παίξει κάποιος για 10-12 τουλάχιστον χρόνια στην ομάδα. Θα χαρώ κάποιος να το σπάσει αυτό αλλά είναι πολύ δύσκολο».



Σχετικά με το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει είπε: «Το καλύτερο γκολ με κεφαλιά το έβαλα στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας εκεί όπου νικήσαμε με 2-3 στο τελευταίο λεπτό. Δεν υπήρχε τηλεοπτική κάμερα όμως. Θυμάμαι είχαμε έρθει από ματς στην Πολωνία με την Λέγκια και πήγαμε κατευθείαν στην Λευκωσία. Στην τελευταία φάση ο Παρίδης έβγαλε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι και εγώ ανέβηκα από τα χαφ, πήρα την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Εγώ από το άλμα σύρθηκα ως τον τερματοφύλακα και από τα χαλίκια γέμισα με αίματα. Όλοι θυμάμαι με χειροκροτούσαν στο γήπεδο».


Τέλος, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που παίζουν στην πρώτη ομάδα του «Δικέφαλου»: «Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλά παιδιά με ποιότητα και τα αποτελέσματα σιγά σιγά φαίνονται. Με χαροποιεί επίσης ότι οι ομάδες κάτω των 17 και 20 είναι στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων τους και αυτό κάτι δείχνει. Αν αυτοί οι παίκτες δείξουν θέληση θα τα καταφέρουν».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: