Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μπαλής: «Τα ακριβά παλτά τέλος στον Άρη»!


Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Ντίνος Μπαλής. Η παλιά δόξα των «κίτρινων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανουέλ Μασάδο, ενώ πρόσθεσε πως η φετινή χρονιά της ομάδας είναι αποτυχημένη από την στιγμή που δεν βγήκε στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Μασάδο: «Τον Μασάδο θα μπορούσαμε τον κρίνουμε το καλοκαίρι όταν θα έκάνε την προετοιμασία. Παρόλα αυτά ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο και η ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασε κοντά στην Ευρώπη ένα σενάριο που δεν φανταζόμασταν καν ότι δηλαδή ο Άρης είχε ελπίδες για να διεκδικήσει κάτι τέτοιο».

Για την σεζόν που διένυσε ο Άρης: «Η χρονιά είναι αποτυχημένη. Πρέπει ο Άρης να είναι οπωσδήποτε μέσα στους 5 πρώτους και κάθε φορά που δεν θα βγαίνει στην Ευρώπη είναι αποτυχία. Θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμη και τριάδα με την κατάσταση που επικρατεί σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ ο Ατρόμητος παρόλο που έκανε καλή ομάδα είναι πολύ μικρή ομάδα. Η ομάδα θα πρέπει να πάρει επιτέλους τίτλο. Τα ακριβά παλτά τέλος στον Άρη».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: