Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ντρογκμπά: «Πήραν τις απαντήσεις τους»

Ντρογκμπά: «Πήραν τις απαντήσεις τους»
Μέσω της εμφάνισης του στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο «Στάμφορντ Μπριζ», απάντησε στους επικριτές του για τις κατηγορίες ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει, ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά. Επίσης έδωσε σύνθημα ανάλογης πορείας στη δύσκολη προσπάθεια που περιμένει αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Ο Ιβοριανός διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους και φαίνεται πως δύσκολα θα ανανεωθεί. Ωστόσο με το γκολ και την παρουσία του κόντρα στους «μπλαουγκράνα» έδειξε ότι μπορεί ακόμα να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο.

«Για όλους εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχω γεράσει για να παίζω ποδόσφαιρο ακόμα, πιστεύω είδαν ότι μπορώ να τρέξω για 2-3 χρόνια ακόμα σίγουρα», ήταν η απάντηση στις κριτικές που δέχεται για το προχωρημένο της ηλικίας του σε αυτό το επίπεδο.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όντως είχαμε την τύχη με το μέρος μας χθες. Πρέπει όμως να δουλεύεις για να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Στόχος μας να πάμε στη Βαρκελώνη τώρα και να πετύχουμε ακόμα ένα τέρμα», τόνισε για τη χθεσινή νίκη των «μπλε».

«Είναι πραγματικά δύσκολη περίοδος, μέσα σε 10 μέρες αντιμετωπίσαμε την Τότεναμ και την Μπαρτσελόνα και έχουμε μπροστά μας ακόμα το παιχνίδι με την Άρσεναλ και τον επαναληπτικό με την Μπάρτσα. Πάρα πολύ σημαντική εβδομάδα και νιώθω ότι είμαστε προετοιμασμένοι για την συνέχεια», αναφέρθηκε στο τέλος για τη δύσκολη αποστολή των επόμενων ημερών.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: