Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μπουνιές ανάμεσα σε Ριμπερί και Ρόμπεν!!

Μπορεί η νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης να έφερε χαμογελά – έπειτα από καιρό μετά τις κακές εμφανίσεις στην Bundesliga - στην Μπάγερν Μονάχου, το κλίμα όμως στα αποδυτήρια της ομάδας μόνο ειρηνικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όπως διέρρευσε από τα γερμανικά ΜΜΕ, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τους «μερένχες» Ρόμπεν και Ριμπερί αναλώθηκαν σε… πολεμικές τέχνες στα αποδυτήρια της ομάδας, με τον Γάλλο μάλιστα να πετυχαίνει με γροθιά τον Ρόμπεν ακριβώς κάτω από το μάτι. Το περιστατικό αυτό ήταν απόρροια μιας έντασης που υπήρξε για ένα φάουλ στο πρώτο μέρος με τους δύο άσους των Βαυαρών να έχουν διαπληκτισμό για το ποιος θα το εκτελέσει.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Μπάγερν μπορεί να μην επιβεβαίωσε το περιστατικό αλλά δεν το διέψευσε κιόλας καθώς ειπώθηκε πως: «Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια μένει εκεί. Εμείς δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω σχόλια».

Πάντως είναι σχεδόν δεδομένο ότι τα μεγάλα «κεφάλια» του συλλόγου και συγκεκριμένα οι Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε και Ούλι Χένες θα επιληφθούν επί του θέματος.

Όσον αφορά το μέλλον του ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών του συμβάντος - δηλαδή του Άριεν Ρόμπεν - κρίνεται δυσοίωνο στον γερμανικό σύλλογο, καθώς είναι ο μοναδικός που δεν έχει κληθεί από τη διοίκηση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί και μια μέτρια σεζόν στο «Αλιάνζ Αρίνα».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: