Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πιο ζορισμένη η Μπάρτσα από Μουρίνιο!

Πλάκα, πλάκα η μία από τις δύο αιώνιες αντιπάλους στην Ισπανία έχει τελικά το πιο μεγάλο ζόρι, παραμονές του el clasico που θα κρίνει πολλά ή ...τίποτα στην Primera Division. Ποια;
Πιο ζορισμένη η Μπάρτσα από Μουρίνιο!
Η Μπαρτσελόνα! Μπορεί να έπαιξε καλύτερα από την Τσέλσι, όμως ηττήθηκε και όπως έχει έρθει η κατάσταση κινδυνεύει να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Ακόμα περισσότερο κι από την Ρεάλ Μαδρίτης, που επίσης ηττήθηκε στην Γερμανία από την Μπάγερν.
Η Μπάρτσα έχει μπροστά της δυο δύσκολες αποστολές. Να κερδίσει την Ρεάλ στο "Καμπ Νου" το Σάββατο, αλλά και να κάνει και την ανατροπή με την Τσέλσι τρεις μέρες μετά. Δυο ανατροπές κυνηγάει ουσιαστικά. Αφού ακόμα και με άσο με την βασίλισσα, πάλι θα είναι πίσω στην βαθμολογία.
Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ ακόμα κι αν χάσει στο "Καμπ Νου", θα παραμένει πρώτη στην βαθμολογία. Συν τοις άλλοις κυνηγάει μια πιο εύκολη -θεωρητικά- ανατροπή απ' ό,τι η Μπάρτσα στο Champions League. Και παίζει Τετάρτη, θα έχει μια μέρα ανάσας παραπάνω.
Άλλο, δηλαδή, να θες να γυρίσεις ένα σκορ 2-1, κι άλλο το 1-0. Το 1-0 είναι σαφώς πιο δύσκολο για τους Καταλανούς. Ενώ η Ρεάλ ακόμα και με 1-0 περνάει, αφού έχει σκοράρει εκτός έδρας.
Μπορεί, λοιπόν, να λέμε ότι και οι δυο αιώνιοι της Ισπανίας παίζουν τα ρέστα τους, όμως τελικά πιο στριμωγμένη είναι η -θεωρητικά καλύτερη- Μπαρτσελόνα.
Ο Μουρίνιο, δηλαδή, είναι μάλλον πιο άνετος από τον Γκουαρντιόλα. Όχι, βέβαια, εντελώς άνετος αφού και γι' αυτόν παίζεται όλη η σεζόν μέσα σε λίγες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: