Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Με τον Παναγιωτούδη τον Σταφυλλίδη και τα άλλα παιδιά!

Ακολουθούν και άλλοι νεαροί – ελπιδοφόροι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όπως ο Πόποβιτς, ο Λαμπάκης, ο Κωνσταντινίδης, ο Πέλκας, ο Στρέζος. Γράφει ο Γιώργος Καστάνης.
Με τον Παναγιωτούδη τον Σταφυλλίδη και τα άλλα παιδιά
Έχει μέλλον ο ΠΑΟΚ και το αποδεικνύει με την είσοδο παικτών του από τα τμήματα υποδομής, στη επαγγελματική ομάδα.
Έχουν ποιότητα οι νέοι παίκτες του Δικέφαλου και τη αποδεικνύουν με τις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίζουν πόντους, κάθε φορά που αγωνίζονται, παρά το γεγονός ότι η προσαρμογή τους δεν είναι και η πλέον εύκολη.
Ο 17χρονος Παναγιωτούδης έδειξε δείγματα γραφής με την Δόξα Δράμας στην Τούμπα. Ο Κώστας Σταφυλλίδης είχε αρπάξει την ευκαιρία από τις 30 Νοεμβρίου στο Λονδίνο όταν ξεκίνησε βασικός στο “Γουάιτ Χάρτ Λέιν” με αντίπαλο την Τότεναμ. Από τότε, έπαιξε σε αρκετά παιχνίδια βασικός.
Ο Αποστολόπουλος αγωνίστηκε σε αρκετά ματς ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας και τα κατάφερε στα περισσότερα. Ο Κατσικάς που παίζει στο κέντρο της άμυνας και προερχόταν από ένα πολύμηνο τραυματισμό, αποτελεί μια σοβαρή περίπτωση για το μέλλον. Ο Γλύκος στάθηκε αποτελεσματικά σε αρκετά παιχνίδια ως βασικός γκολκήπερ.
Ο Γιάννου που αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο έπαιξε και ως κρυφός επιθετικός και βοήθησε τη ομάδα στον οργανωτικό τομέα. Ο Κλάους Αθανασιάδης που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις με 15 γκόλ, καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα και αγωνίζεται ανελλιπώς.
Ακολουθούν και άλλοι νεαροί – ελπιδοφόροι παίκτες του ΠΑΟΚ. Όπως ο Πόποβιτς, ο Λαμπάκης, ο Κωνσταντινίδης, ο Πέλκας, ο Στρέζος. Γίνεται αντιληπτό πως από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ παράγονται ταλέντα και αξιοποιούνται στη πρώτη ομάδα από τον Μπόλονι που εφαρμόζει τη φιλοσοφία που είχε αποφασίσει με την διοίκηση της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι.
Με τον Παναγιωτούδη, τον Σταφυλλίδη και τα άλλα παιδιά ο ΠΑΟΚ προχωράει και αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον. Στη περίοδο της οικονομικής κρίσης, όπου οι παχυλές μεταγραφές αποτελούν παρελθόν, ο ΠΑΟΚ έχει τις λύσεις. Ελληνικές (για να προτιμήσουμε και το προϊόν μας), φθηνές και ποιοτικές. Ότι το καλύτερο δηλαδή.
Σκεφθείτε όλα αυτά τα νέα παιδιά, με τη σκληρή δουλειά που πρέπει να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια, πόσο άξια μπορούν να σταθούν, ολοκληρωμένα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Θα είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση αυτής της προσπάθειας που κάνει η διοίκηση του ΠΑΟΚ τα τέσσερα τελευταία χρόνια και μέχρι αυτή τη στιγμή αποδίδει καρπούς.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Σαλπιγγίδης που είναι έμπειρος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπως και ο Μαλεζάς. Αλλά και ο Γιώργος Γεωργιάδης που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανσερραικό, ανήκε στον ΠΑΟΚ πριν από 6 χρόνια και έπαιζε στα τμήματα υποδομής.
Το μέλλον είναι στη Τούμπα. Και αν αξιοποιηθεί σωστά, τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: