Μέσω στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχει ν' αντιμετωπίσει ο Άρης, σημειώθηκε και μία ευχάριστη εξέλιξη, αφού από τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τέσσερις παίκτες κατατέθηκε πρόταση με την οποία γλιτώνει η ομάδα 5 εκ. ευρώ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Φατί, Σανκαρέ, Ντίκο και Καστίγιο, με τον δικηγόρο τους να έχει έρθει σε επικοινωνία με τους Αντώνη Ζαμπέτα και Θανάση Αθανασιάδη και μάλιστα φέρεται να τους έχει καταθέσει μία ιδιαίτερα συμφέρουσα για τους «κίτρινους» πρόταση. Αυτό που πρότεινε για την ακρίβεια είναι να λάβουν άμεσα οι πελάτες του ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ και να υπογράψουν ένα χαρτί το οποίο θα λέει ότι μπορούν να  διεκδικήσουν μόνο τα δεδουλευμένα τους και όχι τις ρήτρες που αναφέρονται στα συμβόλαια τους.
Από τα 6 εκ. ευρώ δηλαδή που θα έπρεπε να καταβάλει συνολικά ο Άρης στους τέσσερις παίκτες, το ποσό... κατρακυλάει περίπου στα 1,2 εκ. ευρώ, το οποίο μάλιστα θα καταβληθεί και σε δώδεκα δόσεις. Βέβαια τέθηκε και μία προϋπόθεση από την πλευρά του εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών, η οποία είναι να προκύψουν πρώτα οι αποφάσεις για τις προσφυγές των πελατών του, ώστε να έχει ακόμα ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του. Οι όποιες εξελίξεις πάντως υπάρξουν, θα είναι μετά την σύσταση της νέας διοίκησης.


πηγή: gazzetta.gr