Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ρίβα: «Είμαι με την Ελλάδα»

Ρίβα: «Είμαι με την Ελλάδα»
Ο Τζίτζι Ρίβα, ένα από τα σύμβολα του ιταλικού ποδοσφαίρου, μίλησε με θέρμη για την εθνική Ελλάδας. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως στον αγώνα κόντρα στη Γερμανία, θα είναι φανατικός υποστηρικτής της εθνικής μας.

Ο Ρίβα παραδέχτηκε πως η Ελλάδα πέρασε στους «8» πανάξια. «Μιλώντας με ποδοσφαιρικούς όρους, η Ελλάδα προκρίθηκε άξια στα προημιτελικά. Ήταν οργανωμένη και ψυχωμένη. Ήταν καλύτερη από τη Ρωσία.»

Τώρα, όμως, την περιμένει η Γερμανία. Ποια είναι η γνώμη του Ρίβα για αυτό το ματς; «Ανέκαθεν υποστήριζα τους πιο αδύναμους. Έτσι και τώρα είμαι με την Ελλάδα», λέει με ειλικρίνεια. «Δεν ξέρω αν θα το δω το ματς, πρέπει να πω, πάντως, πως είναι ένας αγώνας που έχει κι άλλες προεκτάσεις. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, οι πολιτικές κόντρες με τη Γερμανία, η άποψη των Ελλήνων πως κινδυνεύουν να βγουν από την ευρωζώνη εξαιτίας της Μέρκελ, όλα αυτά κάνουν τον αγώνα να μοιάζει πιο σημαντικός από ότι στην πραγματικότητα είναι», προσθέτει ο Ρίβα.

Κλείνοντας την κουβέντα του για το παιχνίδι, ο Ρίβα επανήλθε στη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. «Αγωνιστικά η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Το παιχνίδι, όμως, ξεκινάει από το 0-0 και οι Έλληνες θα έχουν ένα κίνητρο μεγάλο. Να πάρουν εκδίκηση από τη Μέρκελ για όσα περνά η χώρα τους.»


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: