Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η μικρότερη προσέλευση στην ιστορία!!

Απογοητευτική ήταν η παρουσία του κόσμου του Άρη χθες στο συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Παρά το διακύβευμα της συνεδρίασης που θα οδηγούσε στην διπλή εκλογή διοικητικού συμβουλίου σε ΠΑΕ Άρης και Κοινωνία Μελών, ο κόσμος του Άρη δεν ανταποκρίθηκε. Μόλις 380 εγγεγραμμένα μέλη έδωσαν το παρών στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου, αριθμός που δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση τον κόσμο της ομάδας.
Παρόντες, μεταξύ άλλων, στη γενική συνέλευση ήταν οι κ.κ. Πόππης, Ζαμπέτας από την πλευρά της ΠΑΕ, οι Γιάννης Γρανούζης, Γιώργος Μποτζώρης από πλευράς ΚΜΑ. Απών ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν στη διοίκησή του. Στις Εργασίες συμμετείχαν οι: Άγγελος και Χρήστος Γρόλλιος, Σήμης Ηλιάδης, Δεσύπρης, Μπακούρας, Λαμπριάκος, Κατσιαούνης, Σπυρίδων, Στεφανίδης, Μυσιρλής, Φουρλίγκας, Σκόρδας, Ματθαίου.

Στην Βουλγαρία ο Βένος

Εκτάκτως στην Βουλγαρία μετέβη χθες το πρωί ο Γιάννης Βένος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και μπροστάρης στην προσπάθεια παναρειανής συστράτευσης δεν κατάφερε να δηλώσει «παρών» στη γενική συνέλευση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: