Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αγγλία, όπως λέμε Ιταλία!!

Αγγλία, όπως λέμε Ιταλία
Ως ομάδα με μία… πινελιά από Ιταλία χαρακτήρισε την εθνική Αγγλίας ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Ιταλός αμυντικός στάθηκε στις πολλές ομοιότητες που παρουσιάζουν τα «λιοντάρια» με την «σκουάντρα ατζούρα» στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους τους, κάτι το οποίο οφείλεται κυρίως στο πέρασμα του Φάμπιο Καπέλο από τον αγγλικό πάγκο.

«Σε πολλά σημεία μοιάζουμε. Η Αγγλία πλέον μοιάζει περισσότερο με μία ιταλική ομάδα. Αυτό το οφείλουν κυρίως στον Φάμπιο Καπέλο, που ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός αλλά και στους Ιταλούς προπονητές που έχουν αναλάβει κατά καιρούς ομάδες της Premier League. Επομένως τώρα οι Άγγλοι ξέρουν να αμύνονται καλύτερα και να βγαίνουν γρήγορα στην αντεπίθεση. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί απέναντι σε μία τέτοια ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 25χρονου διεθνή, με τα οποία έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του.

Επιπλέον, ο Μπονούτσι μίλησε και για το μεγάλο αστέρι της Αγγλίας, τον Γουέιν Ρούνεϊ, τον οποίο πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ, αλλά να μην σταθούν μόνο σε αυτόν:

«Τον έχουμε αναλύσει στις προπονήσεις και ξέρουμε πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Ωστόσο, η Αγγλία δεν είναι μόνο ο Ρούνεϊ, καθώς έχει εξαιρετικούς παίκτες. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ολόκληρη την ομάδα και όχι μόνο ένα παίκτη».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: