Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Μοναδικός σκοπός η άνοδος»

Ο Γιώργος Καραΐσκος, με αφορμή την ανάληψη του ρόλου του γενικού αρχηγού στον Ηρακλή, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», σημειώνοντας πως είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά.
Αναλυτικά:

Για την ανάληψη του πόστου του Γενικού Αρχηγού και ποιος θα είναι ο νέος του ρόλος: «Είναι η πρώτη μου φορά σε αυτό το πόστο. Μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα από αυτή τη θέση όπως και στο γήπεδο. Μίλησα με τον πρόεδρο και τον ευχαριστών. Δεν είπαμε ακόμη για τις αρμοδιότητες μου. Δεν μπορώ να πω ακόμη τίποτα. Θα είναι λογικά ένας ρόλος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στη διοίκηση».

Για το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι παλαίμαχοι λαμβάνουν ενεργό ρόλο στην ομάδα και για την δουλειά που θα κάνει: «Αυτό είναι πολύ θετικό. Πιστεύω ότι θα το εκτιμήσουμε και εμείς και οι φίλαθλοι αυτό. Πάντα είναι δύσκολες οι στιγμές στο Ηρακλή. Δεν υπήρξαν ποτέ εύκολες στιγμές. Σε όποια κατηγορία και αν είναι η ομάδα χρειάζεται να δουλεύεις όλο το 24ωρο. Το γήπεδο αποτελεί καθρέπτης, οπότε αν είσαι εργατικός εκεί θα είσαι και στη ζωή σου», ενώ στην συνέχεια αρνήθηκε να εκφράσει την γνώμη του για την ομάδα:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα για την ομάδα ακόμη και για όσα ακούγονται».

Στον επίλογό του τόνισε πως: «Μοναδικός σκοπός είναι η άνοδος και πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να φτάσουμε στην Α εθνική. Όλοι οι βετεράνοι θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Αυτό θα πρέπει να το δείξει και η ομάδα με την διάθεση που δείχνει».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: