Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κρύβει τα χαρτιά του ο Πραντέλι!!

Κρύβει τα χαρτιά του ο Πραντέλι
Κινήσεις τακτικής από την εθνική Ιταλίας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Αγγλία. Για πρώτη φορά η προπόνηση των «ατζούρι» θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών αφού δεν θα επιτραπεί στους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15 λεπτά.

Όλες τις προηγούμενες μέρες ο Τσέζαρε Πραντέλι επέτρεπε στους δημοσιογράφους να παρακολουθούν τουλάχιστον τα πρώτα 15 λεπτά κάθε προπόνησης. Ο αγώνας με την Αγγλία, όμως, για τα προημιτελικά, είναι «προ των πυλών» και ο Ιταλός τεχνικός, σε συνεννόηση με την ομοσπονδία της χώρας του, αποφάσισε να απαγορεύσει την παρουσία των ανθρώπων του τύπου στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πραντέλι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει με το 3-5-2 με το οποίο αντιμετώπισε την Ισπανία ή θα επιστρέψει στο πιο δοκιμασμένο 4-3-1-2 με το οποίο νίκησε την Ιρλανδία. Αυτός ίσως είναι ο λόγος που η προπόνηση θα γίνει χωρίς δημοσιογράφους.

Μία ώρα πριν την προπόνηση θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη, στην οποία το παρών θα δώσουν οι τρεις τερματοφύλακες της Ιταλίας, Μπουφόν, Ντε Σάνκτις και Σίρινγκου.

Η αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα» θα αναχωρήσει για το Κίεβο, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της με την Αγγλία, το πρωί του Σαββάτου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: