Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αλλαγές στο ρόστερ της Γιουβέντους!!

Αλλαγές στο ρόστερ της Γιουβέντους
Μετά τις προσθήκες, έρχονται οι αποχωρήσεις για τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» περιμένουν προσφορές για αρκετούς παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τη νέα χρονιά. Στόχος, να μειωθεί ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του ρόστερ και να εισπραχθούν χρήματα απαραίτητα για τις επόμενες κινήσεις.

Από τους υποψήφιους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές, αυτός που έχει κινήσει το ενδιαφέρον σε περισσότερες ομάδες είναι ο Μίλος Κράσιτς. Για το Σέρβο ακραίο επιθετικό έχουν κάνει μια πρώτη κρούση η Λίβερπουλ, η Έβερτον και η Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με την “Corriere dello sport”.

Από τη Γερμανία έχουν φτάσει προσφορές για τον Ελιέρο Ελία. Ο Ολλανδός αρέσει στο Αμβούργο και τη Σάλκε, με την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ να προσπαθεί να μπει «σφήνα» στις δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

Ο Πασιένσα ενδιαφέρει την Μάλαγα και οι πιθανότητες να πάει στην Πριμέρα αυξάνονται συνεχώς, ενώ ο Παντοΐν βρίσκεται στο στόχαστρο της Πάρμα.

Μένει να δούμε τις προσφορές που θα φτάσουν στα γραφεία της «Γιούβε» και αν αυτές ικανοποιήσουν τους διοικούντες. Το σίγουρο είναι πως αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της «βέκια σινιόρα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: