Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Γερμανία-Ισπανία «βλέπει» για τελικό ο Καπέλο!!

Η Γερμανία και η Ισπανία θα είναι οι δυο ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Euro 2012, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φάμπιο Καπέλο, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς της πατρίδας του κόντρα στην Αγγλία…
Υπόθεση των «πάντσερ» και των «φούριας ρόχας» θεωρεί ότι θα είναι η κατάκτηση της «κούπας» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας ο Φάμπιο Καπέλο! «Η Γερμανία έχει ένα απίστευτο πνεύμα και έχει πραγματική δύναμη, ενώ η Ισπανία είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ακόμη και αν κάτι τους λείπει στην επίθεση, χρειάζονται έναν παίκτη σαν τον Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι ανώτερες από τις υπόλοιπες της διοργάνωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός  τεχνικός.
Όσο για την έτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μεταξύ της πατρίδας του και της Αγγλίας; «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τον αγώνα της Κυριακής. Έχω δουλέψει για τέσσερα χρόνια στην Αγγλία και δεν μπορώ να τα ξεχάσω εύκολα. Ωστόσο, η Ισπανία και η Γερμανία θα είναι οι δύο ομάδες του τελικού», σχολίασε ο 65χρονος πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: