Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πάρκερ: «Καν' το όπως η Τσέλσι»!!

Πάρκερ: «Καν' το όπως η Τσέλσι»!
Δεν ξεκίνησαν τη διοργάνωση ως φαβορί, ούτε μπήκαν ξαφνικά, μετά την πρόκριση τους στα προημιτελικά, στη λίστα με τις βασικές διεκδικήτριες του τροπαίου.

Ο Σκοτ Πάρκερ αναγνωρίζει ότι η εθνική Αγγλίας παραμένει αουτσάιντερ, αλλά έσπευσε σε όλους να θυμίσει τον ίδιο χαρακτηρισμό που συνόδευε πριν λίγες εβδομάδες και την νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι!

«Είμαστε απίστευτα δεμένοι και δίπλα στην ομάδα και αυτό θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε περισσότερο. Είδαμε και τον προηγούμενο μήνα τι κατάφερε η Τσέλσι, όπως και άλλες ομάδες», τόνισε αρχικά ο πολύπειρος μέσος και συνέχισε αναφερόμενος στην ερχόμενη αντίπαλο των «τριών λιονταριών» στα προημιτελικά, Ιταλία:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για δυνατή ομάδα, καλά προετοιμασμένη και οργανωμένη. Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, μπορούμε να τους αγχώσουμε. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να νικήσουμε και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Θα είναι απογοητευτικό εάν δεν τα καταφέρουμε. Δεν νομίζω ότι είναι έλλειψη σεβασμού εάν πω ότι προτιμούσαμε να παίξουμε με την Ιταλία απ’ ότι με την Ισπανία. Οι Ισπανοί, μην ξεχνάμε, ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές».

Πηγή: England 365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: