Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Καταψηφίστηκε η απαλλαγή του δ.σ.!

Με δύο ώρες καθυστέρηση, λίγο μετά τις 19:00 άρχισαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη. Οι εργασίες άρχισαν με μια συγκινητική νότα, με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου εκλιπόντα, Αλκέτα Παναγούλια.

Κατόπιν, άνοιξε κατάλογος ομιλητών και ο Λάμπρος Σκόρδας που πήρε πρώτος τον λόγο πρότεινε να καταψηφιστεί ο απολογισμός, οικονομικός και διοικητικός, και να τεθεί σε έλεγχο κάθε δράση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, ενώ το ίδιο ζήτησε ακολούθως και ο Νικήτας Ματθαίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Γιάννη Κωνσταντίνου, που στηλίτευσε την πρακτική και την πολιτική των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, ενώ καυτηρίασε την ευνοϊκή μεταχείριση που έτυχε από Μ.Μ.Ε.
Και Μάκης Καρυώτης ζήτησαν επίσης να μην δοθεί απαλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο, κατακεραυνώνοντας τα μέλη του ότι «δραπέτευσαν» και δεν μετέχουν στις διαδικασίες.

Το μέλος, Ισαάκ Ξανθόπουλος, τόνισε ότι η απαλλαγή της διοίκησης θα έπρεπε να γίνει μέσω της διαδικασίας της λογοδοσίας και ζήτησε με τη σειρά του να καταψηφιστεί ο απολογισμός.

Ο Άγγελος Γρόλλιος ζήτησε να επισπευστεί η διαδικασία, να ξεπεραστούν σκέλη που αφορούν τυπικά θέματα, όπως η απαλλαγή και να επικεντρώσει η Γ.Σ. στην αναζήτηση λύσεων σε ότι αφορά την ανάδειξη ενός νέου διοικητικού συμβουλίου για την ΠΑΕ, που θα τρέξει τις διαδικασίες.

Αρνητικοί στην απαλλαγή του δ.σ. ήταν και οι υπόλοιποι ομιλητές, οδηγώντας στη διαδικασία ψηφοφορίας δια της ανατάσεως του χειρός.

Η συντριπτική πλειοψηφία του σώματος καταψήφισε την απαλλαγή, διοικητική και οικονομική, κάτι που σημαίνει ότι θα προκύψει έλεγχος στα πεπραγμένα του απερχόμενου δ.σ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: