Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πέπε: «Οι κριτικές μας κάνουν πιο ώριμους»

Πέπε: «Οι κριτικές μας κάνουν πιο ώριμους»
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ο Πέπε όσον αφορά στον αντίπαλο της Πορτογαλίας στην ημιτελική φάση του Euro, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν το νικητή της αναμέτρησης Γαλλίας- Ισπανίας με τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης να χαρακτηρίζει και τις δύο ομάδες σπουδαίες. Ακόμη, ο Πέπε τόνισε πως οι κριτικές που έχουν δεχτεί, τους έχουν κάνει πιο ώριμη ομάδα.

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, μέσω της οποίας περάσαμε στην ημιτελική φάση. Δεν έχουμε κάποια προτίμηση μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας και οι δύο είναι σπουδαίες ομάδες. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι θα αγωνιστώ καλά και θα φτάσουμε στον τελικό», ήταν τα λόγια του 29χρονου αμυντικού για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως οι κριτικές που έχουν δεχτεί μόνο καλό μπορούν να τους κάνουν.

«Οι κριτικές μας κάνουν πιο ώριμους. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ξέρουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντα με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζουμε τέτοιες διοργανώσεις. Νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου, είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά με πολλές ικανότητες», πρόσθεσε.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: