Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Bild»: «Για τη νίκη της Γερμανίας δεν αμφιβάλλει κανείς…»

Η «Bild»… ξαναχτυπά! «Τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο ένα ποτήρι ούζο», λέει η γερμανική εφημερίδα σχετικά με τη σημερινή (22/06) αναμέτρηση της Ελλάδας με τα «πάντσερ» και προσθέτει: «Το μοναδικό ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα κριθεί το παιχνίδι»!
Υπερφίαλοι; Εγωκεντρικοί; Προκλητικοί; Ό,τι κι αν είναι, οι Γερμανοί δεν σταματούν να προκαλούν… ποτέ! Λίγες ώρες απομένουν για να γίνει ο δεύτερος προημιτελικός του Euro 2012, ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, με την… αγαπητή «Bild» να συνεχίζει το βιολί της, με τα απαξιωτικά σχόλια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η γερμανική εφημερίδα αποφάσισε να συγκρίνει έναν προς έναν τους παίκτες των «πάντσερ» με εκείνους της Ελλάδας, προκειμένου να καταλήξει στο… αυθόρμητο και ταυτόχρονα «αντικειμενικό» συμπέρασμα πως η υπεροχή των Γερμανών είναι καθολική!
«Τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα όσο ένα ποτήρι ούζο. Το μοναδικό ερώτημα είναι πόσο γρήγορα θα κριθεί το παιχνίδι. Γιατί για τη νίκη της Γερμανίας δεν αμφιβάλλει κανείς. Τα παιδιά του Γιόγκι είναι πιο δυνατά και καλύτερα από τους Έλληνες σε κάθε θέση», αναφέρει και στην συνέχεια κάνει τις συγκρίσεις ανά μια θέση…
«Τερματοφύλακας-Νόιερ vs Σηφάκης: Ο κορυφαίος τερματοφύλακας στον κόσμο αποτελεί εγγύηση για το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι Έλληνες δεν θα του βάλουν γκολ με τίποτα. Ο Σηφάκης βοήθησε την Ελλάδα να κρατήσει τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Ρωσία. Όμως δεν έχει τύχη απέναντι στον Νόιερ».
«Δεξί μπακ: Μπόατενγκ vs Τοροσίδης: Ο Μπόατενγκ με την επιστροφή του στην ενδεκάδα καίγεται για τη νίκη. Ο Τοροσίδης είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Ελλάδας, αλλά ο Μπόατενγκ τον έχει στο τσεπάκι».
«Στόπερ: Χούμελς vs Παπασταθόπουλος: Ο Χούμελς είναι από τους μεγάλους νικητές της διοργάνωσης. Κρατάει το μηδέν πίσω. Ο σταρ της Βέρντερ αποβλήθηκε άδικα στο πρώτο ματς. Η μάχη γέρνει στην πλευρά του Χούμελς».
«Στόπερ: Μπαντστούμπερ vs Παπαδόπουλος: Ο Μπαντστούμπερ είναι καλύτερος αγωνιστικά αλλά και στις θέσεις που παίρνει. Ο Παπαδόπουλος παρασύρεται συχνά. Ο Μπαντστούμπερ είναι πιο ψύχραιμος».
«Αριστερό μπακ: Λαμ vs Τζαβέλλας: Ο Λαμ δεν έχει κάνει λάθη στο τουρνουά. Για παράδειγμα περιόρισε από την πλευρά του τον Ρόμπεν. Ο Τζαβέλλας είναι ο τελευταίος Έλληνας που σκόραρε κατά του Νόιερ, με μία απίθανη λόμπα. Όμως αυτά δεν ξαναγίνονται».
«Μέσος: Κεντίρα vs Μάκος: Ο Κεντίρα οργώνει το κέντρο με τον Σβαϊνστάιγκερ. Δεν μπορεί να περάσει κανένας από τους τεμπέληδες Έλληνες. Ο Κεντίρα θα πρέπει να τον δέσει με λάσο μαζί με τον Γκέκα».
«Μέσος: Σβαϊνστάιγκερ vs Μανιάτης: Δίνει συνεχή αγώνα μετά τον τραυματισμό του. Στο ματς με τη Δανία ήταν κουρασμένος, αλλά θα είναι έτοιμος για τους Έλληνες. Ο Σβαϊνστάιγκερ θα παραλύσει τον Μανιάτη και θα βγάλει ασίστ για τους επιθετικούς μας».
«Μεσοεπιθετικός: Μίλερ vs Κατσουράνης: Ο Μίλερ κινείται στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και βοηθά ανασταλτικά. Ο Κατσουράνης έχει όνομα, αλλά ο Μίλερ είναι πιο καλός επιθετικά».
«Μεσοεπιθετικός: Εζίλ vs Σαλπιγγίδης: Ο Σάντος είπε για τον Εζίλ πως είναι μεγάλο ταλέντο και δεν είναι τυχαίο ότι παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν μας είπε κάτι νέο. Απέναντι σε τόσους ποιοτικούς παίκτες ο Σαλπιγγίδης δεν μπορεί να σταθεί. Λυπούμαστε».
«Μεσοεπιθετικός: Ποντόλσκι vs Σαμαράς: Απέναντι στη Δανία ο Ποντόλσκι πέτυχε γκολ στην 100η του συμμετοχή. Σίγουρα θα βγάλει το σφυρί του έξω και απέναντι στην Ελλάδα. Ο Νόιερ χαρακτήρισε τον Σαμαρά ως έναν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Ελλάδας. Όμως ο Ποντόλσκι έχει πλέον ζεσταθεί».
«Σέντερ φορ: Γκόμεζ ή Κλόζε vs Γκέκας: Μέχρι στιγμής ο Γκόμεζ είναι πειστικός με τρία γκολ στο Euro. Όμως ο Κλόζε είναι έτοιμος και αν χρησιμοποιηθεί μπορεί με την εμπειρία του να αναστατώσει τους Έλληνες. Με την εμπειρία που έχει στην Bundesliga ο Γκέκας μπορεί να πετύχει κάτι. Όταν όμως έχει απέναντί του τον Γκόμεζ ή τον Κλόζε, έρχεται δεύτερος».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: