Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ενώ εσείς βλέπετε αραχτοί ποδόσφαιρο, η κοπέλα σας τι ακριβώς κάνει;

Στην Αγγλία, πάντως, εκείνες τις ώρες οι γυναίκες νοικιάζουν (λιγότερο ποδοσφαιρόφιλους) άνδρες. Για να έχουμε λίγο το νου μας...
Ενώ εσείς βλέπετε αραχτοί ποδόσφαιρο, η κοπέλα σας τι ακριβώς κάνει;
Αυτοαποκαλούνται "ποδοσφαιροχήρες". Πρόκειται για τις γυναίκες που από τις 8 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του EURO 2012, έχουν χάσει τους καλούς τους, αφού εκείνοι βρίσκονται κολλημένοι μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης παρακολουθώντας τον ένα αγώνα μετά τον άλλον.
Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα Sun, μπορεί οι άνδρες να βλέπουν μπάλα, οι γυναίκες είναι όμως εκείνες που βάζουν γκολ. Από την ημέρα της έναρξης του Euro, οι κρατήσεις αρσενικών συνοδών έχουν αυξηθεί 26% και πολλές είναι οι γυναίκες που είναι πρόθυμες να πληρώσουν μέχρι και £500 για μια βραδιά πάθους, την ώρα που ο σύντροφός τους θαυμάζει τις επιδόσεις του Ρονάλντο και του Γκόμεζ. Το κόστος των κρατήσεων ξεκινά από £60 την ώρα.

Εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης, μάλιστα, έχουν αυξηθεί και οι αιτήσεις των ανδρών που θέλουν να γίνουν... ζιγκολό. Η διαδικτυακή υπηρεσία Men2hire.co.uk αποκάλυψε αύξηση 11%.
Εντωμεταξύ, τα παραμελημένα κορίτσια που δεν είναι τόσο τολμηρά ώστε να νοικιάζουν συνοδούς, αγοράζουν... sex toys. Το διάσημο βρετανικό site annsummers.com ανακοίνωσε αύξηση 30% στις πωλήσεις δονητών και μια «τεράστια» αύξηση σε πωλήσεις σεξουαλικών παιχνιδιών παντός είδους από τη μέρα που ξεκίνησε το EURO. Γι' αυτό, πριν στρωθείτε να παρακολουθήσετε τον επόμενο αγώνα με την παρέα σας, κάντε ένα τηλεφώνημα στην κοπέλα σας. Και σκεφτείτε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε και έναν αγώνα μαζί της. Έτσι, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: