Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Λίβερπουλ αλά …Big Brother!!

Λίβερπουλ αλά …Big Brother
Πλήρη πρόσβαση σε όλους τους χώρους του «Anfield» αναμένεται να αποκτήσει το «ITV», με το βρετανικό δίκτυο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για την εξασφάλιση σχετικής άδειας. Reality show στο οποίο θα συμμετέχουν και παίκτες του συλλόγου, με βάση τις πρώτες πληροφορίες.

Το «ITV» έχει καταθέσει, ήδη, προσφορά στη διοίκηση των «κόκκινων» για την εξασφάλιση σχετικής άδειας για πρόσβαση σε όλους τους χώρους του γηπέδου και των εγκαταστάσεων –γενικά- και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θετική απάντηση που σκοπεύει να δώσει η Λίβερπουλ.

Μάλιστα, οι «κόκκινοι» σκοπεύουν να επιτρέψουν τις κάμερες να έχουν πρόσβαση και στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου. «Περιμένω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, εάν ολοκληρωθεί τελικά, από την στιγμή που θα υπάρχει πλήρης πρόσβαση σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη Λίβερπουλ», τόνισε ο Τομ Γουέρνερ, πρόεδρος της αγγλικής ομάδας.

Στο reality show, τα δικαιώματα του οποίου θα ανήκουν τόσο στο σύλλογο όσο και στο «ITV», θα συμμετέχουν και παίκτες της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους και οι Στίβεν Τζέραντ και Άντι Κάρολ. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, αφού στο τέλος της σεζόν πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το Our Liverpool: Never Walk Alone, το ντοκιμαντέρ το οποίο προβλήθηκε πριν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η παραγωγή θα ανήκει στο αμερικάνικο δίκτυο «FOX», με το οποίο το Fenway Sports Group, διατηρεί άριστες σχέσεις. «Αυτή θα είναι μία θαυμάσια και μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς μας να έρθουν σε άμεση επαφή με την ομάδα και να έχουν μια εικόνα για το τι συμβαίνει. Επίσης, θα υπάρχουν πολλοί φίλοι μας από όλο τον κόσμο που θα κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Λίβερπουλ», συμπλήρωσε ο Γουέρνερ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επιχειρείται κάτι τέτοιο, αφού είχε προηγηθεί το Premier Passions, παραγωγή του «BBC» το 1998.

Πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: