Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στη σέντρα για τα πλέι-οφ!!

Αρχίζει σήμερα η διαδικασία των πλέι-οφ ανόδου στη Football League, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, οι οποίες τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση σε Βόρειο και Νότιο όμιλο της Football League 2. Η Νίκη Βόλου δοκιμάζεται στη Ζάκυνθο από την τοπική ομάδα, ενώ ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υποδέχεται τον Πανηλειακό. Τα συγκροτήματα του Βόλου και του Πύργου ξεκινούν με δύο βαθμούς στη διαδικασία και οι έτερες ομάδες με κανέναν.

Στη Νίκη αισιοδοξούν ότι θα φύγουν με το διπλό από το νησί των Επτανήσων και ο Περικλής Αμανατίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 παίκτες που είναι οι: Βούρας, Στουρνάρας, Δεληζήσης, Χολέβας, Λαμπρόπουλος, Παπατζίκος, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Λαζαρίδης, Παυλίδης, Πουλάκος, Λουκίνας, Ψωμιάδης, Κυπτίου, Πεχλιβανόπουλος, Μικρτσιάν, Κυριακίδης, Κοντοχρήστος. Απουσιάζει ως γνωστόν ο τραυματίας Αναστασίου, ενώ «κόπηκαν» οι Ζαχαράκης, Κάσκιο και Μουδούρογλου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη, Ανδρέας Πάτσης μετέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι ανά δεύτερο παιχνίδι πλέι οφ και εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα γεμίζουν με ευρώ οι λογαριασμοί τους από τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν και αποτελούν χρέη των προηγουμένων διοικήσεων. Παράλληλα, η Νίκη θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Όσο για τη Ζάκυνθο, θα παραταχθεί χωρίς δύο βασικούς της παίκτες, καθώς οι Γιάννης Κόντι και Θανάσης Γεωργίου είναι τιμωρημένοι και δεν θα είναι στη διάθεση του Ζόραν Γέφτοβιτς.

Με πίστη ο Οικονόμος

Στο Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, ο Οικονόμος υποδέχεται τον Πανηλειακό και με νίκη θα καταφέρει να τον ξεπεράσει στο βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεοδύχοι είναι έτοιμοι για την πρόκληση και η διοίκηση της ΠΑΕ Οικονόμος απηύθυνε έκκληση στο φίλαθλο κόσμο όλου του νομού Λάρισας για συμπαράσταση στην ομάδα. Ο Γιώργος Καλτέκης έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες για τον αγώνα με τον Πανηλειακό, πλην του τιμωρημένου Δημήτρη Μπαλή και του τραυματία Παναγιώτη Νούσια. Όσο για τους Πυργιώτες, ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου αναμένεται να συμπεριλάβει τον Άρη Λώττα στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός είναι οι Κυριακίδης και Αντωνίου που είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος Νικολόπουλος που θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: