Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Σφήνα» της Μπάγερν για Μαρτίνεθ!!

«Σφήνα» της Μπάγερν για Μαρτίνεθ
Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ, εξέφρασε η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «mundodeportivo». Για τον μέσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ενδιαφερθεί και η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με την διοίκηση των Βάσκων, ώστε να διερευνήσει τις πιθανότητες μεταγραφής του στον σύλλογο. Οι Βαυαροί μπαίνουν «σφήνα» στους «μπλαουγκράνα» και επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή χαφ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η φιναλίστ του τελικού του Champions League, φέρεται να έχει κάνει πρόταση για τον Μαρτίνεθ στην Αθλέτικ, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό, το οποίο αποδεικνύει και την επιθυμία των Βαυαρών να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Βάσκο. Ενώ και στον ίδιο τον 24χρονο αμυντικό χαφ, αναμένεται οι απολαβές που θα του προσφέρει η Μπάγερν, να είναι κατά πολύ βελτιωμένες εν σχέση με τα όσα λαμβάνει στην τωρινή του ομάδα.

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα όσα λέει η «mundodeportivo», σκέφτεται εκτός από χρήματα να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα στους Βάσκους, ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του Μαρτίνεθ.

Όπως και να έχει η Αθλέτικ δεν επιθυμεί να αφήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της να φύγει τόσο εύκολα, κάνοντας κατανοητό στους υποψήφιους μνηστήρες ότι για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: