Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ντελ Μπόσκε: «Φανταστική ομάδα η Γερμανία»

Ντελ Μπόσκε: «Φανταστική ομάδα η Γερμανία»
Την άποψη ότι η Γερμανία είναι μια φανταστική ομάδα, στην οποία δεν μπορεί να διακρίνει κάτι αρνητικό εξέφρασε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ο τεχνικός της Ισπανίας επισήμανε πως τα «πάντσερ» είναι πολύ καλοί τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ακόμη, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση των «φούριας ρόχας» με τους Γάλλους στην προημιτελική φάση τονίζοντας πως δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στους «τρικολόρ».

«Η Γερμανία παίζει υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Το μαχητικό τους πνεύμα είναι μοναδικό. Είναι μία φανταστική ομάδα. Δεν μπορώ να βρω κάποια αδυναμία σε αυτήν την ομάδα. Είναι πολύ καλοί στην άμυνα, ενώ ο Μάριο Γκόμεζ είναι καταπληκτικός στην επίθεση», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια για την αναμέτρηση της Γαλλίας με τους «φούριας ρόχας».

«Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία ότι άλλο θα σήμαινε έλλειψη σεβασμού. Φοβάμαι τον Ριμπερί, ωστόσο και ο Μπενζεμά και ο Νασρί είναι παίκτες Παγκόσμιας κλάσης, δεν θα είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσεις», πρόσθεσε ο Ντελ Μπόσκε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: