Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Έχει τον τρόπο της!!

Η εθνική ομάδα έχει δώσει δείγματα γραφής, αποδεικνύοντας στον ποδοσφαιρικό "πλανήτη" ότι είναι φτιαγμένη να κάνει υπερβάσεις. Γράφει ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.
Έχει τον τρόπο της
Εχει στείλει ουκ ολίγα μηνύματα. Τα έστειλε από διάφορα σημεία της Ευρώπης, από την Πορτογαλία, από την Τουρκία, από την Ουκρανία και προσφάτως από την Πολωνία, όπου την γνώρισαν από την... καλή και οι Ρώσοι.
Ξέρουν πια με ποιους έχουν να κάνουν και μας σέβονται, για να μη χρησιμοποιήσω τα λόγια του Κυριάκου Παπαδόπουλου ότι στην άκρη του μυαλού τους μας φοβούνται λιγάκι. Οταν τα μέλη της «γαλανόλευκης» οικογένειας είναι ενωμένα σαν μια γροθιά, κάνουν θαύματα και βγάζουν νοκ άουτ ακόμα και αυτούς που θεωρούνται ανίκητοι.
Με ταπεινή συμπεριφορά, η εθνική ομάδα μπορεί απόψε να κοιτάξει στα μάτια τους πανίσχυρους Γερμανούς. Πιστή στον αμυντικό της προσανατολισμό, κλείνοντας κάθε διάδρομο προς την περιοχή της, ψύχραιμη όταν έχει την κατοχή της μπάλας και, βέβαια, με τη συνδρομή της τύχης που είναι αναγκαία μπορεί να κάνει τον κόσμο να παραμιλά, όπως τόσες και τόσες φορές.
Οι αντίπαλοι διακατέχονται από το άγχος μην τυχόν και είναι το επόμενο θύμα. Ο αποκλεισμός θα ισοδυναμεί για τα «πάντσερ» με τραγωδία σαν και αυτές του Σοφοκλή.
Θα είναι απίστευτο για την ομάδα με τις τρεις νίκες στην πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 να αποχαιρετήσει τόσο πρόωρα. Την ίδια ώρα, ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές νιώθουν πλήρως απελευθερωμένοι και θα το βγάλουν αυτό στην «Gdansk Arena».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: