Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στην Ιταλία η προετοιμασία!!

Μπορεί στην ΠΑΕ Άρης οι εξελίξεις τα «τρέχουν», ο χρόνος να πιέζει και η ανάγκη για ρευστότητα να είναι μεγάλη, παρόλο αυτά όμως αναγκαίο γεγονός είναι το αγωνιστικό κομμάτι να αρχίσει να βρίσκει τον δικό του… δρόμο μιας και σε ένα δεκαπενθήμερο ξεκινάει η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Όπως γνωστοποιήθηκε χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη Βόρεια Ιταλία το διάστημα 23/07 με 5/08. Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν κοντά στα σύνορα με την Ελβετία, σε μία περιοχή κοντά στο Μπολζάνο, στην επαρχία του Τρένο, θα χτιστεί ο Άρης της νέας χρονιάς.

Ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος, βάσει συμφωνίας που έχει κάνει από πέρσι με εταιρία διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, να δώσει κάποια φιλικά στο εξωτερικό, τα οποία η συγκεκριμένη εταιρία τα διαπραγματεύεται στην Ελλάδα, όπως έγινε με τα περσινά φιλικά σε Αυστρία και Ιταλία. Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας έχει ήδη κλειστεί φιλικό με την Φιορεντίνα στις 5 Αυγιούστου. Οι "βιόλα" θα βρίσκονται το διάστημα εκείνο στην περιοχή Moena όπου και θα πραγματοποιηθεί το φιλικό, και μάλιστα θα είναι το τελευταίο τους, πριν από την επιστροφή στην Φλωρεντία. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στο Campo Sportivo "C. Benatti" που βρίσκεται στην Moena και υπάρχει ως είδηση και στην ιστοσελίδα της περιοχής όπου θα προετοιμαστούν οι "βιόλα". Επιπλέον, χθεσινό δημοσίευμα της «La Stampa» φιλοξενεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της Τορίνο, η οποία προβιβάστηκε φέτος στη Σέριε Α. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «υπάρχει η πιθανότητα διεξαγωγής φιλικού παιχνιδιού με τον Άρη Θεσσαλονίκης», χωρίς να διευκρινίζεται όμως η ακριβής ημερομηνία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: