Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εφαρμογή σε βάζει να κάνεις σεξ...!!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ στο παρελθόν πώς θα ήταν να έκανες σεξ με κάποια άγνωστη, κάποιον άγνωστο ή κάποια φίλη, κάποιο (Facebook ή όχι) φίλο σου;
Εφαρμογή σε βάζει να κάνεις σεξ...
Μάλλον ναι κι ίσως θα ήταν πιο σωστό να ρωτήσουμε όχι εάν, αλλά πόσο συχνά έχουν περάσει τέτοιες σκέψεις από το μυαλό σου. Όπως και να έχει, τώρα υπάρχει εφαρμογή που θα δίνει απάντηση στους χρήστες σε κάποιο βαθμό, τουλάχιστον.

Η εφαρμογή ονομάζεται Provligget (ή αλλιώςTest Nooky) και δημιουργήθηκε από το Σουηδικό Ινστιτούτο για τον έλεγχο των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νόσων σε μια προσπάθειά του να πείσει τους Σουηδούς να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό γιατί τα στατιστικά δείχνουν ότι το ξεχνούν.
Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να «κάνουν σεξ» με μια σειρά από φανταστικούς χαρακτήρες της φαντασίας, από έναν προσωπικό γυμναστή μέχρι μια άπιστη γυναίκα, τους οποίους υποδύονται Σουηδοί ηθοποιοί.
Μόλις ο χρήστης επιλέξει παρτενέρ από τις 11 προτεινόμενες επιλογές, ερωτάται εάν θα χρησιμοποιήσει προφυλακτικό ή όχι και μετά ηχογραφούν τα «ηχητικά εφέ» της πράξης, τα οποία παντρεύονται με τα αντίστοιχα της παρτενέρ. Σε όλη τη διάρκεια της "πράξης", εμφανίζονται μηνύματα γύρω από τη χρήση του προφυλακτικού.
Τώρα αν δεν του αρέσει καμία από τις προτάσεις της εφαρμογής, μπορεί να το προτείνει σε φίλη ή φίλο από το Facebook και να "παίξουν". Πάντως, όσο παιχνιδιάρικη κι αν δείχνει η εφαρμογή, από το Ινστιτούτο τονίζουν ότι αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο για να βάλουν στο μυαλό των νέων ότι δεν πρέπει να αμελούν ούτε να χρησιμοποιούν προφυλακτικό ούτε να πηγαίνουν για προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: e-go

Δεν υπάρχουν σχόλια: