Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο νέος μέσος της Μίλαν!

Ο νέος μέσος της Μίλαν
Η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με οργανωτικές ικανότητες είναι στις προτεραιότητες της Μίλαν, σύμφωνα με την “Corriere dello sport”. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι και οι συνεργάτες του, αφού μελέτησαν όλες τις εφικτές περιπτώσεις, φαίνεται να έχουν καταλήξει σε δύο παίκτες, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του προπονητή Μάσιμο Αλέγκρι.

Ο ένας από αυτούς είναι ο Φερνάντο Γκάγκο, που την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στη Ρόμα δανεικός από τη Ρεάλ. Η ομάδα της πρωτεύουσας δεν σκοπεύει να τον αγοράσει, ενώ ο Μουρίνιο δεν τον έχει στα πλάνα του.

Αν η περίπτωση του Γκάγκο δεν ευδοκιμήσει, ως εναλλακτική λύση εμφανίζεται ο Λούκα Τσιγκαρίνι, που έπαιξε δανεικός από τη Νάπολι στην Αταλάντα τη χρονιά που πέρασε και επέστρεψε στους «παρτενοπέι» μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Για τον Τσιγκαρίνι ενδιαφέρον έχει δείξει και η Φιορεντίνα.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει στο μυαλό του και μια τρίτη περίπτωση, που όμως είναι η δυσκολότερη από όλες. Πρόκειται για τον μέσο της Ρεάλ Νούρι Σαχίν, που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην πρώτη του χρονιά στην Πριμέρα. Αν η Ρεάλ αποκτήσει τον Λούκα Μόντριτς ή τον Νταβίντ Σίλβα, μοιάζει πιθανό να παραχωρηθεί ο πρώην άσος της Ντόρτμουντ και η Μίλαν θέλει να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση για την απόκτησή του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: