Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Οι Έλληνες μας θεωρούν ένοχους, είναι το κίνητρό τους»

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com, ο Γιένς Λέμαν εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Γερμανία εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση για τους «4» του Euro, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Έλληνες θα έχουν υψηλό κίνητρο για την αναμέτρηση γιατί θεωρούν τους Γερμανούς ως τους κύριους υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα και τι περιμένει για τη συνέχεια: «Περιμένω πως οι Έλληνες θα αποτελέσουν πρόβλημα για εμάς για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια. Τα πήγαν εξαιρετικά στο γήπεδο φτάνοντας στα προημιτελικά. Ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής τους, ο Γιώργος Καραγκούνης θα λείψει, έτσι είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για τις πιθανότητες που δίνει στη χώρα του για πρόκριση στα ημιτελικά: «Δεν έχουν την ποιότητα έτσι ώστε να μας αρνηθούν μια θέση στα ημιτελικά, αλλά έχουν υψηλό κίνητρο για αυτόν τον αγώνα, επειδή οι Έλληνες βλέπουν τους Γερμανούς ως τους κύριους ενόχους για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: