Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Την έχουν ...ακούσει οι Γερμανοί!!

Δείτε με ποιον τρόπο απεικονίζει σε μορφή γελοιογραφίας την αποψινή αναμέτρηση με την Εθνική μας γερμανική ιστοσελίδα.
Την έχουν ...ακούσει οι Γερμανοί!
Η ώρα του μεγάλου ραντεβού πλησιάζει και τα ΜΜΕ των δύο χωρών έχουν πάρει φωτιά. Πειράγματα, αναλύσεις, μονταρισμένες φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν σε Ελλάδα και Γερμανία. Άλλα ανεβάζουν τους τόνους και άλλα είναι σοβαρά και άλλα έχουν χιουμοριστική ή σκωπτική διάθεση.
Όπως ένα σκίτσο για τον αποψινό προημιτελικό της Ελλάδας με τη Γερμανία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ο τηλεοπτικός σταθμός ZDF. Ο προπονητής της Νασιοναλμάνσαφτ Γιόακιμ Λεβ να ανάβει ένα φυτίλι στα πόδια του Μεζούτ Οζίλ, ζητώντας του να συγκεντρωθεί στο ματς και να ...εκραγεί, με τον άσο της Ρεάλ να απαντάει ότι για να έρθει η έκρηξη χρειάζεται ...το γνωστό μοντέλο Τζίνα Λίζα.
Σε άλλο ...σημείο του γηπέδου o Mάριο Γκόμεζ χορεύει συρτάκι με Σαμαρά και Γκέκα, από τους οποίους ζητάει να πάρουν από τα μαλλιά του τα χέρια τους διότι μυρίζουν τζατζίκι!
Στο βάθος η Μέρκελ ντυμένη διαιτητής, βγάζει κίτρινη κάρτα στον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος κοιμάται σε ένα βαρέλι δίπλα στο ...αρχαιοελληνικό τέρμα του. Η απάντηση του γκολκίπερ μας, ανάλογη με αυτό που έγραψαν σε πανό οι Ιρλανδοί φίλαθλοι: "Ευχαριστώ Άγκελα Μέρκελ, είμαι στη δουλειά"...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: