Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ανέβηκε δεύτερη η Ουρουγουάη!!

Ανέβηκε δεύτερη η Ουρουγουάη
Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη η Ουρουγουάη, η οποία επικράτησε στο Μοντεβιδέο του Περού, με σκορ 4-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, με 11 βαθμούς σε 5 αγώνες. Στη τελευταία θέση παραμένει το Περού, έχοντας μόλις μια νίκη.

Πολύ επιθετικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε, με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται με πολλά αστέρια τους και στο πρώτο μισάωρο προηγήθηκαν 2-0, με γκολ των Κόατς (15΄) και Μάξι Περέιρα (30΄). Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-1, καθώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 40΄ με αυτογκόλ του Γκοντίν, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Γκερέρο, τρία μόλις λεπτά μετά την έναρξη του. Ωστόσο η Ουρουγουάη πάτησε «γκάζι» και στο 63΄ ο Ροντρίγκεζ έδωσε και πάλι προβάδισμα στην εθνική του, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε από τον Εγκουρέν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ουρουγουάη (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Περέιρα, Κάσερες, Γκοντίν, Κόατς, Α. Περέιρα, Πέρεζ, Αρεβάλο, Σουάρεζ, Φορλάν, Καβάνι

Περού (Μαρκαριάν): Πένι, Γκαλίκιο, Αλβάρες, Ράμος, Κρουσάδο, Ραμίρεζ, Γκονζάλες, Γιοτούν, Αντβιντσούλα, Γκερέρο, Φερνάντεζ

Η βαθμολογία

1. Χιλή 12 (6 αγώνες)
2. Ουρουγουάη 11 (5)
3. Αργεντινή 10 (5)
4. Βενεζουέλα 8 (6)
5. Κολομβία 7 (4)
6. Ισημερινός 6 (4)
7. Βολιβία 4 (6)
8. Παραγουάη 4 (5)
9. Περού 3 (5)

* Οι τέσσερις πρώτες ομάδες προκρίνονται στα τελικά της Βραζιλίας, ενώ η πέμπτη θα δώσει μπαράζ με ομάδα της Ασίας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: