Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στις εκπτώσεις και στις προσφορές... !!

Σεμνά και ταπεινά θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό παζάρι. Όταν δεν υπάρχει σάλιο, άλλωστε, τι άλλο θα μπορούσε να πράξει το τριφύλλι; Να κάνει πρόταση στον ...Μέσι;
Στις εκπτώσεις και στις προσφορές...
Οπότε, τα μεγάλα λόγια που γράφονται εδώ κι εκεί για μεταγραφάρες και ενίσχυση, σίγουρα θα πρέπει να τα επεξεργαζόμαστε δυο φορές. Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί κυρίως για ελεύθερους παίκτες, ίσως και κάποιους "δανεικούς" με τη σφραγίδα του Ζεσουάλδο (αν μείνει) από Πορτογαλία, άντε και μια-δυο οικονομικές προσθήκες από την ελληνική αγορά.
Ειδικά για τους τελευταίες, κρατήστε τα ονόματα που συζητιούνται. Ο Βασιλακάκης της Ξάνθης, ο Γιαννούλης που πέρυσι έπαιξε "δανεικός" στον Ατρόμητο από την Κολονία, ο Ανάκογλου του Πανσερραϊκού (που έχει ήδη προταθεί και στον ΠΑΟΚ) ο Σαλπιγγίδης που είναι μόνιμη ...εμμονή του πράσινου ρεπορτάζ και ο Τζαβέλλας που έβγαλε τη σεζόν στη Β΄ Κατηγορία της Γαλλίας με τη Μονακό ως "δανεικός" από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και που τώρα πάει Euro με την ελπίδα να τον ...ξαναθυμηθεί η Ευρώπη και να ανεβάσει το κασέ του.
Ξεκάθαρα, τον Σαλπιγγίδη ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον αγοράσει. Μπορεί να τον πάρει μόνο αν μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τα 500 χιλιάρικα ετησίως. Ο Ανάκογλου μάλλον είναι προσιτή λύση (το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου και δεν έκανε καμιά τρομερή χρονιά στις Σέρρες), η τύχη των Τζαβέλλα και Γιαννούλη (αριστεροί μπακ και οι δύο), θα εξαρτηθεί από τις γερμανικές ομάδες στις οποίες ανήκουν. Όσο για τον Βασιλακάκη; Εκεί πρέπει να γίνει μεταγραφή.
Στον Παναθηναϊκό υπολογίζουν πως αφού ο Ολυμπιακός πήρε τον Βλαχοδήμο από την Ξάνθη με 450 χιλιάρικα, ο Βασιλακάκης θα κοστίζει κατιτίς λιγότερο, ως μέσος. Αν βρουν, δηλαδή, 250-300 χιλιάρικα και τα σκάσουν στον Πανόπουλο, ελπίζουν πως θα τον πάρουν.
Αυτά για την ώρα και βλέπουμε, αναλόγως των διοικητικών εξελίξεων στο τριφύλλι και των χρημάτων που θα μπουν ή δεν θα μπουν στην ΠΑΕ...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: