Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Χάμσικ: «Του χρόνου για πρωτάθλημα»!

Χάμσικ: «Του χρόνου για πρωτάθλημα»!
Σίγουρος ότι η Νάπολι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλου του ιταλικού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μάρεκ Χάμσικ, γράφοντας σχετικό στην προσωπική του ιστοσελίδα. Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να κλείσουν τη σεζόν με το Κύπελλο Ιταλίας, όμως ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τονίζει ότι αυτό ίσως ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του.

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν μία φανταστική στιγμή. Ήταν μία σημαντική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, αφού ήταν η πρώτη μετά από 23 χρόνια. Χαίρομαι που κερδίσαμε το τρόπαιο, άξιζε τόσα χρόνια να περιμένουμε. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Ελπίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, είναι σπουδαίος. Τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σημαντικά ποσά για να φέρει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που έχουν δημιουργήσει αυτή την ομάδα. Η Νάπολι δεν έχει οικονομικά προβλήματα, αφού ο πρόεδρος έχει οργανώσει τα πάντα πολύ καλά».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: