Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Τι κωλοτούμπα ήταν αυτή;»

Ο Διονύσης Ψωμιάδης άσκησε δριμεία κριτική εναντίον της ΕΠΟ φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ τόνισε πως η ομοσπονδία δεν του έδινε σημασία στα αιτήματα που κατέθετε, ενώ αναφέρθηκε στις ποινές που θα επιβληθούν στις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.

Αρχικά τόνισε πως: «Όταν ήμουν πρόεδρος, ποτέ δεν έπαιρνα ποτέ απαντήσεις από την ΕΠΟ απάντηση και στην UEFA μου έλεγαν ότι πρέπει να γίνει αίτηση από την ομοσπονδία για τα αιτήματά μου. Βέβαια δεν ήταν ο Πιλάβιος τότε. Δεν μου έχουν απαντήσει ποτέ ούτε τώρα σαν πολίτη με τις επιστολές που έστειλα».

Για τις αδειοδοτήσεις: «Επειδή είναι ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση σε μια νύχτα. Δεν πρέπει να τιμωρηθούν οι 6 ομάδες, αλλά όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου και ειδικά η ΕΠΟ. Η Superleague πρέπει να είναι μέσα στην ΕΠΟ. Δεν γίνεται να είναι ξεχωριστή».

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τάξη στον ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ποινές, αλλά από τη στιγμή που μπήκαν (σ.σ. οι ποινές) τι κωλοτούμπα ήταν αυτή; Δεν έχουμε επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για μένα δεν υπάρχει ποινή. Είμαι υπέρ των αποφάσεων των γηπέδων. Για τον Ηρακλή κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και τα πυρά στράφηκαν σε εμάς σαν Θεσσαλονίκη που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.

Τιμωρήθηκε η Καβάλα και ο Βόλος αλλά τι έγινε με τις άλλες τις ομάδες. Ο Μπέος και Ψωμιάδης αναζωογόνησαν δύο πόλεις, παρά τα όσα έκαναν, οι οποίες δεν έφταιξαν σε τίποτα . Μιλάν άνθρωποι που δεν ξέρουν για το ζήτημα αυτό».

Για τη γνωριμία του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Εγώ τον Σαββίδη τον γνώρισα πριν 4 χρόνια και του ζήτησα κάτι πολύ απλό που δεν το έκανε και έφυγε. Του είχα πει να κάτσει 1-2 χρόνια στον ΠΑΟΚ και μετά να πάρει το γήπεδο του ΠΑΟΚ που είναι στο κέντρο της πόλης και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αυτό γιατί έπρεπε να αποδείξει ποιος είναι. Αυτός ήθελε να πάρει κατευθείαν το γήπεδο. Από τότε δεν τον ξαναείδα».

Για την Εθνική και τον αγώνα με την Πολωνία: «Είναι πολύ δύσκολο το ματς και δεν νομίζω ότι θα κερδίσουμε. Είμαι με την Εθνική, αλλά δεν μπορώ να την υποστηρίξω όταν δεν είναι Έλληνας προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: