Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Βράχος» ο Ντεφό!

«Βράχος» ο Ντεφό
Απόλυτα ενήμερος ήταν ο Ρόι Χότζον για την κρισιμότητα της κατάστασης του πατέρα του Ζερμέν Ντεφό, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τον Άγγλο επιθετικό να επιστρέφει στο Λονδίνο για την κηδεία. Σε καλή κατάσταση –δεδομένων των συνθηκών- ο άσος της Τότεναμ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της εθνικής ομάδας, το Σάββατο.

Ο πατέρας του Ντεφό έπασχε από καρκίνο στο λαιμό και έδινε τη «μάχη» εδώ και καιρό.

Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, με τον Ζερμέν Ντεφό να ενημερώνει τον Ρόι Χότζον, αλλά παρόλα αυτά να επιμένει ότι θέλει να βρίσκεται στην Πολωνία, με την αποστολή της εθνικής Αγγλίας.

Τα τραγικά νέα βρήκαν τον άσο της Τότεναμ στην Κρακοβία, με τον ίδιο να αναγκάζεται να επιστρέψει στο Λονδίνο για την κηδεία του πατέρα του. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον επιθετικό των Λονδρέζων να είναι σε καλή κατάσταση, πάντα τηρουμένων των αναλογιών και του πένθους. Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στην Πολωνία, το Σάββατο και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Γαλλία, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου.

Στο μεταξύ, ο Ντεφό έστειλε –μέσω twitter- τις ευχαριστίες του για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε. «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, την οικογένεια, τους φίλους, τα παιδιά στην εθνική, την ομοσπονδία και τον προπονητή για την στήριξή τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή:england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: