Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Δεν φοβάμαι την Εθνική στα μεγάλα ματς»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών που το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, Φάνης Κατεργιαννάκης. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν αναπολεί τις στιγμές που ήταν στην Πορτογαλία και πόσο σημαντικό είναι για τους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Να παίζει Τσάμπιονς Λιγκ, στα τελικά του Euro και στο Μουντιάλ».

Για το ματς με τους Πολωνούς: «Το σημερινό ματς με την Πολωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο κυρίως στη ψυχολογία. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και μου θυμίζει κάτι από την Πορτογαλία. Ο κ. Σάντος θα προσπαθήσει να πάρει το 100% από τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που συμμετέχουν τώρα έχουν περισσότερες παραστάσεις από ότι είχαμε εμείς τότε που είχαμε ως όπλο τον ενθουσιασμό».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η Εθνική ώστε να πανηγυρίσει τη νίκη στην πρεμιέρα: «Να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία για να μη δεχθούμε γκολ. Αυτή η Εθνική ομάδα έχει περισσότερες επιλογές στην επίθεση και είναι πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές από τη δική μας του 2004. Κλειδί για τη νίκη θα είναι η άμυνα. Το πρώτο ματς με τους Πολωνούς θα έχει αναγνωστικό χαρακτήρα εκτός και ένα οι γηπεδούχοι μπουν πιο δυνατά έχοντας την ώθηση του κόσμου».

Για τον όμιλο που συμμετέχει η Εθνική: «Σε αυτά τα ματς δεν τη φοβάμαι την ομάδα. Μου φαίνεται βατός ο όμιλος. Στα μεγάλα ματς δεν τη φοβάμαι την Εθνική. Τσεχία και Πολωνία έχουν το ίδιο στιλ ποδοσφαίρου με εμάς».

Για το φαβορί της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού: «Η Γερμανία είναι σοβαρή και είναι μεγάλο φαβορί».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: