Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Επέλεξε Χριστόπουλο!!

Επέλεξε Χριστόπουλο!
Ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ηπείρου το απόγευμα της Παρασκευής. Μάλιστα, ο νεαρός τεχνικός έχει καθίσει και στο παρελθόν στον πάγκο της ομάδας και πλέον, θα αναλάβει το «χτίσιμο» για τη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Pro από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία του κρατικού πανεπιστημίου της Σόφιας, προπονητική ποδοσφαίρου (τετραετής φοίτηση FIFA license B), κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση στην Λέφσκι Σόφιας και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 27 ετών και εργάστηκε κατά σειρά στις ομάδες: Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ U18, Παναθηναϊκό, όπου σαν προπονητής της U18 κατέκτησε το 2005 το πρωτάθλημα, ΑΕΚ όπου σαν προπονητής της U18 κατέκτησε το 2006, το πρωτάθλημα και Ολυμπιακό, όπου σαν προπονητής της U21 κατέκτησε το 2008 το τουρνουά Ντόνεσκ Ουκρανίας.

Το 2010, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο, ενώ το 2011 ως βοηθός προπονητή στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , αναλαμβάνοντας με επιτυχία και για ένα διάστημα την θέση του πρώτου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ντεμόλ. Με τον ερχομό του Αναστασιάδη παρέμεινε σαν συνεργάτης του ΠΑΣ, στην θέση του σκάουτερ της ομάδας.

Θεωρείται σε κορυφαίο επίπεδο προπονητής, στην βελτίωση και εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών, έχοντας συμβάλλει αποφασιστικά, στην οκταετή παρουσία του στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και Α.Ε.Κ., στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών Α' Εθνικής κατηγορίας.

Οι συνεργάτες του νέου τεχνικού θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως και η ακριβής μέρα και ώρα της επίσημης παρουσίας τους».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση, της συμφωνίας για συνεργασία, ο Γιάννης Χριστόπουλος δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τον κο Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Με τον πρόεδρο, έχουμε πλήρη ταύτιση απόψεων και σκοπός μας είναι η δημιουργία μίας ομάδας αντάξιας των προσδοκιών των φιλάθλων μας. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και νοιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις. Είναι τιμή μου να δουλεύω στον ΠΑΣ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: