Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Κόβουν το οξυγόνο οι προσφυγές

Πάνω από 3εκ ευρώ οι συνολικές απαιτήσεις των Σανκαρέ, Φατί και Ντίκο απειλούν την επόμενη μέρα του ΑΡΗ και υποχρεώνουν όλους τους φορείς της ομάδας σε άμεση ενεργοποίηση. Σε τεντωμένο σκοινί ακροβατεί ο Αρης κάθε μέρα που περνά και δεν είναι λίγοι, όσοι υποστηρίζουν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη όσον αφορά τη διαχείρισή της αφού τα νούμερα είναι μεγάλα και η διάθεση για βοήθεια, μόνο στα λόγια μέχρι στιγμής. Ειδικά η Δευτέρα που μας έρχεται εξελίσσεται σε Μεγάλη Δευτέρα για τους κίτρινους αφού είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση τριών προσφυγών (με τον Σηφάκη όπως έγραψε το AllAboutARIS πάμε προς συμβιβασμό) τα νούμερα των οποίων είναι ικανά να προκαλέσουν ίλλιγο. Και οι τρεις μαζί, δηλαδή Φατί, Σανκαρέ και Ντίκο ζητούν πάνω από 3εκ ευρώ, αφού στο ποσό της απαίτησης συμπεριλαμβάνεται και η ρήτρα φερεγγυότητας που έχουν στα συμβόλαιά της (την καταβάλλει η ομάδα σε περίπτωση που αυτό λυθει υπαιτιότητά της). Στις περιπτώσεις των Φατί και Σανκαρέ η ρήτρα αυτή είναι 800.000 και 600.000 ευρώ αντίστοιχα. Καταλαβαίνει κανείς ότι εφόσον επιδικαστούν τα ποσά αυτά στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, η κατάσταση γίνεται για τον ΑΡΗ ουσιαστικά... μη αναστρέψιμη.  

Απαιτείται λοιπόν ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων του ΑΡΗ και μάλιστα χωρίς κωλυσιεργίες που μπορεί να αποβούν μοιραίες. Αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται μια προσπάθεια σε δυο μέτωπα. Από τη είναι οι βετεράνοι που έχουν χτυπήσει την πόρτα των παλιών παραγόντων (Γράντας, Ζορπίδης κτλ) η οποία λογικά μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει και από την άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της ΚΜΑ να δημιουργήσει μια δεξαμενή 15-20 αρειανών επιχειρηματιών που θα βάλουν  από 50.000 ευρώ ο καθένας ώστε να συγκεντρωθεί τουλάχιστον 1εκ ευρώ που θα κλείσει αρκετές τρύπες (μόνο 400.000 ευρώ απαιτούνται για την εφορία).

Καλό θα είναι όσοι επιθυμούν-έστω και σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση να βοηθήσουν- να το κάνουν άμεσα γιατί κάθε μέρα που περνά ο ΑΡΗΣ βουλιάζει στον πάτο της ανυποληψίας και του αφανισμού. Θα πουν κάποιοι "μα εμείς φταίμε που ο ΑΡΗΣ έφτασε εδώ που έφτασε;" Φυσικά όχι και θα έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους. Δυστυχώς όμως, αυτή τη στιγμή η κατάσταση δεν επιτρέπει τον καταμερισμό των ευθυνών. Αυτός επιβάλλεται να γίνει αφού πρώτα σωθεί η ομάδα... allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: