Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Διάβολος ο Λεβαντόφσκι»

Όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Φράντσιζεκ Σμούνρα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα αποχωρήσει από το «Βεστφάλεν» με προορισμό το «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι, ακολουθώντας έτσι το ίδιο δρομολόγιο με τον Σίνζι καγκάβα, ο οποίος είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος ο Φέργκιουσον είχε δώσει το παρών στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, εκεί όπου η Ντόρτμουντ είχε επικρατήσει της Μπάγερν με 5-2, με τον Λεβαντόφσκι μάλιστα να σημειώνει χατ-τρικ. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Σκοτσέζος τεχνικός είναι εντυπωσιασμένος με τις ικανότητες του Πολωνού επιθετικού και προσθέτουν πως στόχος της ομάδας του Μάντσεστερ είναι και ο αμυντικός της Ντόρτμουντ Ματ Χούμελς, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα με την γερμανική ομάδα.

Επιπλέον ο Σμούντα πρόσθεσε πως οι επίσης παίκτες της Ντόρτμουντ Πίστσεκ και Μπλαζικόφσκι θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, ο πρώτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο δεύτερος για κάποιον αγγλικό σύλλογο.

«Κατά την άποψή μου, με τα τωρινά δεδομένα θα φύγουν από την Μπορούσια. Ο «Λέβι» θα πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κούμπα κάπου αλλού στην Αγγλία και ο Πίστσεκ στη Ρεάλ. Έχουν έναν στόχο και θέλουν να αναπτυχθούν. Βασίζω την ομάδα μου σε αυτούς.

Επιπλέον οι δηλώσεις του ατζέντη του Λεβαντόφσκι, Μάικ Μπάρτελ, επιβεβαίωσαν τα όσα είπε ο Σμούντα: «Η πρόταση της Ντόρτμουντ δεν είναι αρκετή και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: