Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Εμείς τα έχουμε…30»

«Εμείς τα έχουμε…30»
Πρωτότυπη θα είναι η νέα φανέλα της Γιουβέντους. Όχι, όμως, για τα χρώματα ή τα σχέδια, αλλά για το σήμα της, από το οποίο θα λείπουν τα δύο αστέρια και στο κάτω μέρος του εμβλήματος θα εμφανίζεται μία φράση που θα δηλώνει πως η ομάδα έχει κατακτήσει 30 τίτλους πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα που κατέκτησε φέτος η Γιουβέντους θα ήταν το 30ο της ιστορίας της, αν δεν της είχαν αφαιρεθεί δύο τίτλοι από τους αθλητικούς δικαστές, λόγω του σκανδάλου «καλτσόπολις». Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε να «ράψει» και τρίτο αστέρι πάνω από το έμβλημά της.

Οι άνθρωποι και οι οπαδοί της «Γιούβε» θεωρούν πως η ομάδα έχει, πράγματι, κατακτήσει 30 πρωταθλήματα. Στους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του «σκουντέτο» εμφανίστηκαν πανό με τον αριθμό «30» και όλοι απορούσαν αν τελικά στη φανέλα της νέας σεζόν θα εμφανιζόταν - έστω και παράτυπα - το τρίτο αστέρι. Τελικά την απάντηση δίνει ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας Φραντσέσκο Κάλβο. Σύμφωνα με δηλώσεις του, τα αστέρια πάνω από το έμβλημα θα εξαφανιστούν και από κάτω θα αναγράφεται η φράση «30 στο γήπεδο».

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι Sky ανέφερε πως αυτή είναι η φανέλα που επιθυμούν οι οπαδοί της Γιουβέντους. «Για όλους εμάς, η Γιουβέντους έχει κατακτήσει 30 πρωταθλήματα στο γήπεδο και αυτή η φανέλα μας αντιπροσωπεύει.»



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: