Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Νέντβεντ: «Δε θα... κοιμηθούμε το καλοκαίρι»

Νέντβεντ: «Δε θα... κοιμηθούμε το καλοκαίρι»
Τη βεβαίωσή του προς τους οπαδούς της Γιουβέντους πως η «Γηραία Κυρία» του ιταλικού πρωταθλήματος δεν θα μείνει άπραγη τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, απηύθυνε ο Πάβελ Νέντβεντ.

«Έχουμε πολύ ξεκάθαρες ιδέες όσον αφορά το τι θέλουμε να κάνουμε σχετικά με τις μεταγραφές και σας βεβαιώνω πως δε θα “κοιμηθούμε” αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Τσέχος, πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι» και νυν διευθυντικό στέλεχος.

Ο Νέντβεντ ακόμη αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα, καθώς μετά απο οχτώ χρόνια (2001-2009) στους αγωνιστικούς χώρους, πλέον βρίσκεται σε μία διευθυντική θέση.

«Όταν κάποιος σταματήσει από την ενεργό δράση, πρέπει να βρει τι μπορεί να κάνει και αυτό δεν είναι εύκολο. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις με τη σκέψη “Έπαιζα ποδόσφαιρο για 20 χρόνια και ξέρω τα πάντα για αυτόν τον κόσμο”. Τίποτα δεν ξέρεις!», ήταν τα λόγια του 39χρονου πρώην μέσου για να συμπληρώσει:

«Πρέπει να ξεκινήσεις και πάλι από τα βασικά και να μάθεις τα πάντα σχετικά με το άθλημα. Προσωπικά, δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω και πώς να τοποθετήσω τον εαυτό μου, αλλά με τον καιρό βρήκε τον δρόμο μου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: