Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τσάκας: «Θα αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας»

Τσάκας: «Θα αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας»
Πρόταση στον Φαϊζάλ Αλ Σαούντ να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό, είπε πως θα κάνει ο Βλάσης Τσάκας μετά τα όσα ακούστηκαν στην Συνέντευξη Τύπου του Αλαφούζου.

«Μπράβο. Τα κατάφεραν. Θα πω στον Πρίγκιπα να μην συνεχίσουμε. Αλλά… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», είπε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα.

«Το κατάντημά τους είναι οικτρό και τους αφήνω στην κρίση των υγιών φίλων του Παναθηναϊκού» συμπλήρωσε ο Τσάκας.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του:

«Τα λαγωνικά του κου Αλαφούζου καθυστέρησαν μερικούς μήνες, γιατί οι πληροφορίες για το ποινικό μου μητρώο είχαν περιέλθει στα χέρια του προέδρου του Παναθηναϊκού πριν από τα Χριστούγεννα. Αγαστή συνεργασία για το καλό του Παναθηναϊκού!

Θέλω όμως να υπενθυμίσω ότι εγώ προσωπικά δεν κατηγορήθηκα από καμία ΕΡΤ και δε βρίσκομαι στο στόχαστρο καμίας έρευνας για απάτη κατά του Δημοσίου, (για να χρειάζομαι την κάλυψη που προσφέρει το όνομα του Παναθηναϊκού). Το κατάντημά τους είναι οικτρό και τους αφήνω στην κρίση όλων των υγιών σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτό η πρόταση μου προς τον HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud, θα είναι να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Τα κατάφεραν. Μπράβο τους! Θα κλείσω όμως με το «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά».

Βλάσης Τσάκας
Συνεργάτης - εκπρόσωπος του H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud».

Δεν υπάρχουν σχόλια: