Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Νέο στραβοπάτημα για την Κορίνθιανς!!

Ύστερα από δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, η Κορίνθιανς παραχώρησε εντός έδρας 1-1 στη Φιγκουιρένσε.
Μάλιστα δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για την πρώτη νίκη, αλλά ούτε αυτή τη φορά έφτασε σε αυτή η Κορίνθιανς. Στο 37ο λεπτό, ο Ντανίλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ύστερα από ωραία επιθετική ενέργεια. Ακολούθησαν πολλές ακόμα χαμένες ευκαιρίες, καθώς ο Χόρχε Ενρίκε, Αλεσάντρο και Έμερσον αποδείχθηκαν κεφάτοι.
Ωστόσο το 2-0 δεν σημειώθηκε. Πάντως ο Άντερσον Κονσεϊσάο αποβλήθηκε στο 62ο λεπτό λόγω σκληρού φάουλ, οπότε φάνηκε πως οι «τιμάο» θα κρατήσουν το 1-0. Ωστόσο, στο 79ο λεπτό ο Κάιο ολοκλήρωσε πετυχημένα αντεπίθεση της Φιγκουιρένσε και ισοφάρισε σε 1-1. Έτσι η Κορίνθιανς πήρε τον πρώτο της βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε.
Σε άλλο ματς, η Κρουζέιρο ανέτρεψε το 2-0 της Μποταφόγκο σε οκτώ λεπτά και κέρδισε εκτός έδρας με 3-2. Η απίθανη ανατροπή καταγράφηκε με γκολ του Ραμόν στο 73ο λεπτό, του Έβερτον στο 76ο και με πέναλτι του Ουέλινγκτον Παουλίστα στο 78ο! Μεταξύ άλλων, αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κρουζέιρο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο σε… 19 χρόνια.
Στο 21ο λεπτό ο Αμαράλ είχε ανοίξει το σκορ με αυτογκόλ, ενώ στο 68ο ο Χέρμαν Χερέρα είχε διαμορφώσει το 2-0 συμπληρώνοντας τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Πάντως η Μποταφόγκο έμεινε στους έξι βαθμούς, ενώ η Κρουζέιρο έφτασε στους πέντε.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της Πέμπτης (07/06) στο Brasileiro:
Μποταφόγκο-Κρουζέιρο 2-3
Κορίνθιανς-Φιγκουιρένσε 1-1









πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: