Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Θετικός για Νάπολι ο Μάξι Λόπεζ!!

Θετικός για Νάπολι ο Μάξι Λόπεζ
Το μάτι στη Νάπολι κλείνει ο Μάξι Λόπεζ, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας. Η προοπτική να φορέσει τη γαλάζια φανέλα της ομάδας του νότου, τον ενθουσιάζει, αν και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «παρτενοπέι».

Το μέλλον του Μάξι Λόπεζ δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Η καριέρα του στη Μίλαν μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι. Ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι, αφού βρίσκεται σε διακοπές και έχει αφήσει το θέμα στον μάνατζερ του.

Μιλώντας, πάντως, στον ιταλικό ραδιοσταθμό "CRC", δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να παίξει στη Νάπολι την ερχόμενη σεζόν.

«Θα ήταν φανταστικό να είμαι μέλος μιας επίθεσης που θα έχει Καβάνι, Πάντεφ και Χάμσικ. Η Νάπολι είναι μια οργανωμένη ομάδα, που θα κυνηγήσει τον τίτλο την επόμενη χρονιά. Και εγώ επιθυμώ να παίξω σε μια ομάδα που θα στοχεύει ψηλά. Ωστόσο ως τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Αλλά αν χτυπούσε τώρα το τηλέφωνο και με ζητούσαν από τη Νάπολι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά», ξεκαθάρισε ο Λόπεζ.

Αν πάει στη Νάπολι, όμως, δεν θα βρει τον συμπατριώτη του Λαβέτσι, που είναι κοντά στην Παρί Σεντ Ζερμέν.

«Ο Λαβέτσι έδωσε τα πάντα στην ομάδα και την πόλη. Ήρθε η στιγμή να πάει κάπου αλλού, το χρειαζόταν. Έπρεπε να βρει νέα κίνητρα. Πάντως είμαι χαρούμενος για εκείνον, έχει εκπροσωπήσει επάξια την Αργεντινή», πρόσθεσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: