Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Μότα: «Αν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι»

Μότα: «Αν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι»
Το πάθος και την ενότητα μέσα στην ομάδα, χαρακτήρισε ως κλειδιά της επιτυχίας ο Τιάγκο Μότα.

Ο 29χρονος μέσος αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση των «σκουάντρα ατζούρα» κόντρα στην Ισπανία, τονίζοντας πως είναι μία δυνατή ομάδα, που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει.

«Δεν έχει να κάνει με το αν θα παίξεις με δύο, τρεις ή τέσσερις αμυντικούς. Το πάθος είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Αν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ξέρουμε πως παίζει η Ισπανία, αλλά το να τους σταματήσεις δεν είναι το ίδιο.

Η Ισπανία δεν είναι πιο αδύναμη ομάδα από το παρελθόν. Έχουν κερδίσει τα πάντα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Θα αγωνίζονται χωρίς τον Κάρλες Πουγιόλ και τον Νταβίντ Βίγια, αλλά έχουν πολύ καλούς αντικαταστάτες.

Το γεγονός είναι ότι εμείς πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι μας. Θα επιτεθούμε, θα πιέσουμε και θα προσπαθήσουμε να έχουν την κατοχή της μπάλας, ενώ πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με την επιθυμία να κερδίσουμε
», ήταν τα λόγια του 29χρονου Ιταλού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του στην εθνική ομάδα.

«Αυτή η φανέλα είναι σημαντική για εμένα. Είμαι εδώ γιατί το θέλω και το αισθάνομαι, διαφορετικά θα ήμουν διακοπές με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Είμαι χαρούμενος με αυτή την ομάδα», πρόσθεσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: