Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τέσσερις προτάσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ!!

Άνοιγμα στον κόσμο της ΑΕΚ έκανε ο Γιάννης Βούρος, ο οποίος στη συνάντηση των μικρομετόχων την Τετάρτη αποκάλυψε πως έχει στα χέρια του 4 προτάσεις από κατασκευαστικές εταιρίες για το θέμα του γηπέδου, 3 από το εξωτερικό και 1 από την Ελλάδα.
Τέσσερις προτάσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ
Ο κ. Βούρος ξεκαθάρισε πως στο κομμάτι που τον αφορούσε, αυτό με την ψήφιση του νόμου, έκανε ότι μπορούσε να κάνει και πλέον το… μπαλάκι είναι στα χέρια της Ερασιτεχνικής, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει την πρόσκληση ενδιαφέροντος και να κατατεθούν και επίσημα οι προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Ο Γιάννης Βούρος είπε επίσης πως από τις 4 ενδιαφερόμενες εταιρίες, η 1 επιθυμεί να εμπλακεί και στα της ΠΑΕ, αρκεί να έχει τον πρώτο λόγο στο γήπεδο, το οποίο είναι και η προτεραιότητά της. Παράλληλα, ερωτώμενος για τη… στασιμότητα του «Θεμέλιο 21» σχετικά με την δραστηριοποίησή του για την ΑΕΚ, ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που ο Ντέμης Νικολαΐδης δείχνει να ψάχνει μια λύση για την «Ένωση» και να προσπαθεί να εμπλακεί ξανά στα διοικητικά της, οποιοσδήποτε άλλος έβγαινε τώρα μπροστά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… αντίπαλος και αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι η ενότητα.
ΠΗΓΗ: Ώρα των Σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: