Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Προκαλεί ο Άγκερ!!

Ο αμυντικός της Δανίας, Ντάνιελ Άγκερ τόνισε πως ανυπομονεί για να αντιμετωπίσει τον Ρόμπιν φαν Πέρσι με την Ολλανδία.
Ανυπομονεί για την πρεμιέρα του Euro 2012 ο Ντάνιελ Άγκερ με τη Δανία η οποία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης.
Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ μιλώντας για το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει τον επιθετικό της Άρσεναλ, Ρόμπιν φαν Πέρσι, είπε: «Μιλάω για αυτόν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες. Πλέον, είμαι χαρούμενος που θα ξεκινήσει η διοργάνωση και θα τον αντιμετωπίσω», είπε αρχικά για να συνεχίσει:
«Δεν είναι και ο πιο γρήγορος παίκτης, αλλά και ούτε ο πιο αργός. Πάντως βρίσκεται πάντοτε στο σωστό σημείο και τα τρεξίματά του είναι πολύ καλά. Επίσης, έχει ένα πολύ καλό σουτ και ένα πολύ καλό αριστερό πόδι. Το κεφάλι δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τα πάντα. Απλά μερικά στοιχεία του, όπως σε όλους, είναι καλύτερα από κάποια άλλα».
Στη συνέχεια, κατέληξε: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να τον πλησιάζεις και να τον προσβάλεις. Το έχει συνηθίσει, καθώς του συμβαίνει όλη την ώρα. Αυτό που θα τον δυσαρεστεί είναι να κρατάμε την μπάλα και να μην μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: